O trolüne hepsine basmıştır bence.@Alpamis bile ve hatta @killzone bile Zoro Kata'yı alır demiş sen ne anlatıyorsun ya.
Daha bunun asurası var kapalı gözü var![]()
O trolüne hepsine basmıştır bence.@Alpamis bile ve hatta @killzone bile Zoro Kata'yı alır demiş sen ne anlatıyorsun ya.
Daha bunun asurası var kapalı gözü var![]()
Evet Cracker çok ters bir karakter. Yaptığı bisküvi klonlar da öyle kolay kırılan türden bisküviler değil. Big Mom Korsanları bana daha işlevsel geliyor Canavar korsanları fiziksel güç ve savunma bazlı korsanlar.Önceden snack’e oy atmamışım. Muhtemelen onu alacak güçteydi ama göstermemişti. Artık enma’yla gönlüm rahat onu alır derim.
smoothie’yi bilemem ama cracker’i hala alamaz. İsimli saldırıyla bisküvileri parçalasa da hemen birleşiyorlar ve 10 tane falan var. Hepsinden birden kurtulsa bile cracker’in kendisi pica gibi karşı karşıya geldiğin an indirebileceğin biri değil.
enma’sız haliyle bisküvileri geçemez. Enma’yı da sürekli kullanabileceğini sanmıyorum. Eğer luffy gibi yorulmayıp 10 saat full enma’lı saldırılar atabilecekse cracker’i alabilir. Öyle olduğunu da sanmıyorum.
TAm tersi Zoro Kata'ya çok ters bir rakip değil mi birisini şaşırtmama gafil avlamama şansı yok Zoro'nun.kata hariç hepsini alır.
katada zoroya çok ters rakip katayı alabileceğini düşünmüyorum.
Rakibi Zoro olduğu için mi ters kankaTAm tersi Zoro Kata'ya çok ters bir rakip değil mi birisini şaşırtmama gafil avlamama şansı yok Zoro'nun.
Avladığı zaman da o adamın kendini toparlama şansı zor.
Yok Zoro'nun güçleri ters şeytani aura üzerine ,Monet üzerinden görebilirsin şeytan meyvesini kullanamıyor.Rakibi Zoro olduğu için mi ters kanka