Zoro 5 tane Killer alır.Nerfli Killer ve küçük bir tilkiciğe bayılıyor demek istedin sanırım?
Zoro 5 tane Killer alır.Nerfli Killer ve küçük bir tilkiciğe bayılıyor demek istedin sanırım?
Dof tarafından paçavra niyetine kullanılmış adam Dof'u oyuncak gibi oynayacak adamı yenen adamla aynı klasmanda yani.Yersen.Zoro'nun saniyesinde 2 canını aldığı Hawkins falan da üstte Zoro'dan.O da güzel devamLaw Fujitora ve Doflamingo ile saatlerce kovalamaca oynadı. Ama tilkiciğe bayılan adam tarafından tokatlanacak, yersen.
Şunu tekrar bırakayım..
Dof tarafından paçavra niyetine kullanılmış adam Dof'u oyuncak gibi oynayacak adamı yenen adamla aynı klasmanda yani.Yersen.Zoro'nun saniyesinde 2 canını aldığı Hawkins falan da üstte Zoro'dan.O da güzel devam
Fujitora basit bir saldırı yaptı, Zoro ara sonrası ilk kanını bıraktı. Ciddi dalsa patlar veya kesilir.Fujitora istese sakat bırakırdı Zoro'yu. Fujitora en baba yürekli Amiral'dir. Komutanlar ise pislik kimseler..
Şu tabloyu inanarak attıysan sana acıyorum sefil ruh.Law Fujitora ve Doflamingo ile saatlerce kovalamaca oynadı. Ama tilkiciğe bayılan adam tarafından tokatlanacak, yersen.
Şunu tekrar bırakayım..
Tümü beraber vs Wano sonu Zoro?Zoro alır
Dediğim şey hala gecerli fujiye korkusuzca dalan zoro kumutan dan mı etkilenecek ben güc tartısması yapmıyorum wano sonu belli olacak o.Fujitora istese sakat bırakırdı Zoro'yu. Fujitora en baba yürekli Amiral'dir. Komutanlar ise pislik kimseler..
Luffy'den bahsetmemiştim Dof'un dalga geçerek dövdüğü Law diğer tarafta Dof'u babasının yanına yollayacak Kata'yı yenen Luffy.Kesinlikle bu adamlar aynı klasmandadır.Luffy Law'ı yenmek için g4 kullanmaz.
Bir tarafın oyuncak gibi kaldığına katılıyorum, hani kucak mucak..
Luffy alamadı katakuriyi zoro nasıl alabilirKatakuri'yi alır demişim ben Smoothie kim ? Burda Zoro'nun tövbe ettiremeyeceği adam yok. Iradesini ortaya koysa dizleri titrer bunların