Katakuri'nin, Jack'in, Rayleigh'in, Marco'nun Law'ı, Bege'yi falan alamayacağını öğrenmek çok aydınlatıcı oldu, teşekkürler hasır şapka.
Sanırım olayı yanlış anladın...
Not: Keşke iğneleyici konuşmaktan ziyade bana katılmayışını ve sebeplerini söyleseydin daha olgun davranmış olurdun. Sana şu ana kadar olan saygımda cevap veriyorum lütfen sen bu mesajıma cevap verme polemiğe dönüştürmeyelim durumu.
Konuya gelecek olursam;
Zoro
şu anda alamaz. Elbette final sezon döneminde bir çok kişiden daha güçlü bir konumda olacaktır. Şu anda Luffy BM'yi Kaido'yu birebir bir biçimde alamaz. Belki Kaiodu'yu KK olduğunda da bire bir bir durumda alamayacaktır. KK olmak
güç olarak herkesten daha güçlü anlamına gelmez bu evren üzerinde konuştuğumuzda. Coğrafi bilgi, kader, şans, arkadaşlık ve dostluk bağları gibi kavramlar Mug1wara tayfasını ileriye taşıyan yan etmenlerdir.
Zoro özelinde baktığımızda da, seride kaptanlar ve nakamaları olarak kaptanların sağ kollarına göre gerçekten gözle görülebilir bir üstünlüğü var. Bu kimilerimize göre bazı tayfalarda geçerli olmayabilir (ki bence geçerli). Bu yüzden birbirine
ortalama olarak eşit bir durumda olan süpernova kaptanlarını
şu anda yenebileceğini düşünmüyorum gözüken en iyi 3 süpernovadan biri olan Mug1wara tayfasının sağ kolunun. Bu asla demek değildir ki Mug1wara'lar ileride en tepede olduklarında Zoro hala yenemeyecektir bu kaptanları. Kesinlikle böyle bir durumdan bahsetmiyorum. Ama örneğin Zoro hala Katakuri'yi, BigMom'ı, veya Akainu'yu yenemeyebilir. Bu çok olağan bir durumdur. Aşağılayıcı bir durum görmüyorum ben bunda, ya da tayfayı ezikleyecek.