Alpamis 5 Ara 2017 #43 Luffy'i ve Teach'in alamaz. Rüyasında bile görmez onu. Oruc'u da yenemez. Diğerlerini görmek lazım ama büyük ihtimal Kid'i de yenemez. Görünen itibariyle Law'ı da yenemez. Hawkins Drake ve Apoo'yu görmek lazım. Digerlerini yenebilir büyük ihtimal.
Luffy'i ve Teach'in alamaz. Rüyasında bile görmez onu. Oruc'u da yenemez. Diğerlerini görmek lazım ama büyük ihtimal Kid'i de yenemez. Görünen itibariyle Law'ı da yenemez. Hawkins Drake ve Apoo'yu görmek lazım. Digerlerini yenebilir büyük ihtimal.
RedTeroR 5 Ara 2017 #45 Eustass Captain Kidd dedi ki: @RedTeroR Kid e oy atmışsın Genişletmek için tıkla ... Hepsine attım hacı, darılmaca yok
Eustass Captain Kidd dedi ki: @RedTeroR Kid e oy atmışsın Genişletmek için tıkla ... Hepsine attım hacı, darılmaca yok
Eustass Captain Kidd 5 Ara 2017 #46 RedTeroR dedi ki: Hepsine attım hacı, darılmaca yok Genişletmek için tıkla ... Valla Reyiz kızar ben söyleyeyim
RedTeroR dedi ki: Hepsine attım hacı, darılmaca yok Genişletmek için tıkla ... Valla Reyiz kızar ben söyleyeyim
RedTeroR 5 Ara 2017 #47 Eustass Captain Kidd dedi ki: Valla Reyiz kızar ben söyleyeyim Genişletmek için tıkla ... Çarmıha gerilmek istemiyorum çıktı oy reyisten
Eustass Captain Kidd dedi ki: Valla Reyiz kızar ben söyleyeyim Genişletmek için tıkla ... Çarmıha gerilmek istemiyorum çıktı oy reyisten
Eustass Captain Kidd 5 Ara 2017 #48 RedTeroR dedi ki: Çarmıha gerilmek istemiyorum çıktı oy reyisten Genişletmek için tıkla ... Adamın dibisin dibi. @Raiden feyz al feyz.
RedTeroR dedi ki: Çarmıha gerilmek istemiyorum çıktı oy reyisten Genişletmek için tıkla ... Adamın dibisin dibi. @Raiden feyz al feyz.
Dark King 5 Ara 2017 #50 Hiçbirini alamaz, belki Killer'i alabilir o da dengi olduğu için. Killer'ın da Zoro kadar şansı vardır tabi.
Hiçbirini alamaz, belki Killer'i alabilir o da dengi olduğu için. Killer'ın da Zoro kadar şansı vardır tabi.