Yav abi istersen 136 yaşında ol hiçbir önemi yok. Her şeyi işine geldiği gibi almışsın. Zoro iki İmparatorun saldırısına kafa attı ne oldu. Law ölmesin diye geri çekti, tüm kemikleri kırıldı. Tamamen mağruz kalsa ölme ihtimali bile varmış bildiğin.. gidip bunun üzerinden matematik kuruyorsun birde. Adam savaşbilsin diye Minkler'in Ivonkov'un marinefordda Luffye bastığı hormon gücü gibi bir şey ortaya çıktı. Ya o saldırıya biraz maruz kalmak bile bitirdi karakteri. Ve bu saldırıya dayanmış hala savaşıyor gibi yazıyorsun sonra Kid ve Law, bu kadar güçlü saldırı atabilir mi diyorsun yav o kadarına ne gerek var zaten o ikili İmparator saldırısı güç olarak Zoro'nun çok ötesindeymiş hep beraber gördük. Law ve Kid'in uyanışı Zoro'yu aşırı kötü duruma getirir özellikle Kid'in uyanışı Zoro'ya fena ters.Ben ne demişim sen ne anlamışsın aman boş ver. Hiç uğraşamam senle. Bu arada ben 36 yaşındayım. Sen one piecein ne olduğunu bilmediğin dönemde biz okuyorduk bilesin. Ben burada dof bulutlara tutunup uçuyor dediğimde de, dof kendini iyileştirebilir dediğimde de senin gibi gülüyordu. Sonuç gene aynı olacak merak etme. Wano sonu görürsün ne olacağını.
Ha önceden bildiğin şeylerden ötürü tebrik ederim demekki fanlık yapmadığında çok iyi bir yazarsın, objektifliğini bozduğunu kabul et.. ama seninle alakalı bir durum değil forumda özellikle sadece bir karakterle bağdaştırılan üyeler ister istemez fanlıktan dolayı kendi sevdikleri karakter hakkında objektif yorumlama yapamıyorlar