Biliyorum.Haklısın.
Biliyorum.Haklısın.
Çünkü onların kaptanları daha bir kaptan o yüzden listedeler. Kendi güçleri sayesinde kaptanlar listesine girecek halleri yok yaHer kaptan>her tayfa elemanı. Forumun tabusudur bu. Ben bunu gördüm. Konu bu şekilde olunca mantık falan kalmaz. Genellemeler her şeyden önde. Peki, neden Zoro ve Killer kaptan olmadıkları halde bu listedeler, diye sorunca da cevap yok. Oda sadece kaptanları koysa şu listeye olmaz mıydı?
Çünkü onların kaptanları daha bir kaptan o yüzden listedeler. Kendi güçleri sayesinde kaptanlar listesine girecek halleri yok ya
Luffy'den ötürü dünya dünüyor, Zoro'ya üç beş kuruş vermişler fazla mı Gerçi son dönem dönme işini abarttılar Luffy de dönmeye başladı
Aynen. Luffy'den dolayı Zoro'ya fazladan bi' 21 milyon ödül vermişler. Ama bir tek Zoro'ya.
Hahhahah Alpacan guldurdun valla.Zorladı tabi. Bir ara Zoro umudu kesmişti Pica'yı almaktan. Boşverin diyordu.
Neyse belki siz haklısınızdır. Luffy şu an Zoro'yu yakalamaya çalışıyordurHahhahah Alpacan guldurdun valla.
Sorma ya. Zoro güçlü olursa bu Luffy'nin avantajına olur ama istemiyorlar nedense.Luffy'den ötürü dünya dünüyor, Zoro'ya üç beş kuruş vermişler fazla mı Gerçi son dönem dönme işini abarttılar Luffy de dönmeye başladı
Pica tamamen bir şakaydı. Taş yığınını zoro veya sanji kolaylıkla yenerdi. İkisinin karşısında adam akıllı bir rakip çıkmadı daha.Zorunun ne kadar güçlendiğini göremememizin nedeni rakibinin pica olmasıydı bence,zorlandığını düşünen varmı pica karşısında,picayı sallana sallana yendi bence çok küçümseniyor sanji ve zoro.
Sanji mi kolaylıkla yenecekti? Hiç öyle bir şey göstermedi.Pica tamamen bir şakaydı. Taş yığınını zoro veya sanji kolaylıkla yenerdi. İkisinin karşısında adam akıllı bir rakip çıkmadı daha.