Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Roronoa Zoro vs. Crocodile

Hangisi yener?

• Kullanılan toplam oy
    90
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O işleri geçiceksin kardeşim gençken wb ile çarpıştı gençken kaido ile eşit güçteydi felan bunlar güç kıstası değil farkındaysan insanlar olayın sonucuna bakmıyorlar wb ile dövüştü kaido ile dövüştüğünde felan halkın olaya yorumu oo karşısına çıktı adam güçlü ozaman.
Senin yorumunda Luffy almışsa Zoro'da alır.
Zoro, Sanji mi, Sanji olsa tek yerdi Zoro rahat alır. Argüman kaynıyor. :fool:

O işleri geçiceksin kardeşim gençken wb ile çarpıştı gençken kaido ile eşit güçteydi felan bunlar güç kıstası değil farkındaysan insanlar olayın sonucuna bakmıyorlar wb ile dövüştü kaido ile dövüştüğünde felan halkın olaya yorumu oo karşısına çıktı adam güçlü ozaman.
Kardeş adam demiyor ben WB ile dövüştüm diye. Onaylı bir bilgi bu yani, asıl sen kendi fikirlerini seride olan manga saylalarının önüne koymaktan vazgeç. Sen kendin yazıp kendin yorumluyorsun. Ben seviye çıkarımı yapıyorum. Wb ile eşit veya güçlü dediğimi gördün mü? Ama o seviyeye çıkmış, yani WB ye ulaşmış biri Crocodile.

Ace bile WB'ye ulaşmaya çalışınca Jinbe çıkıyor kaç gün engel oluyor. Luffy'ler o kadar adamla geldiler kaçamıyorlar bile şimdi. Bu arada yorum atarken seviyeyi koruyalım. O işi geç bu işi geç gibi yorum atılmaz. Tartışacaksan doğru düzgün tartış. Tartışmayacaksan tartışma. Yazdığım her şeyi manga sayfasıyla onaylayabilirim.

Ahaha peki. :/ Yeni motton hayırlı olsun. O zaman Luffy'nin balı Zoro'ya teq atar diyorum. Ha ama pardon, Zoro balı da kesiyordu değil mi? :S
Ulan yeni gördüm :hhh:Keser tabi ne sandın ? :)

Aslında bu "motto" 15 yıldır olan bir şey. Yeni değil lakin artık suyu çıktığı için her fırsatta dile getirebilirim :flaugh:

Güleyim mi napayım bilemedim. O yüzden tek atıp geçemedi değil mi? :(

Yahu adam yapıyor kişiliği bu davranış tarzı bu. Roger bile gelse bunu yapar lafını çakar, söyleyeceğini söyler. Genel manada sonuca bakmak lazım. Crocodile Marineford da yapmak istediği her şeyi yaptı. WB'yi öldürmek hariç ondan bile savaş sırasında vazgeçti.Tamam atar yapıyor da ne cevap geliyor karşısında ki kişilerden sen onu de bana.

Jinbe, Oyaji'ye dokunmana izin vermeyeceğim dedi. Croco hemen burada dövüşelim teklifinde bulundu Jinbe'den cevap yok. Ace'i kurtarıp Sengoku'ya kısacası denizcilere lafını soktu, Ace'i kurtardı yapacağını yaptı. Ne zarar gördü? Hiç. Yine bir şey yok yapacağını yaptı.

Luffy'i Mihawk'ın elinden aldı. Mihawk ''Neden bana engel oluyorsun?'' dedi. Crocodile da ''İyi bir ruh halinde değilim. Kendini böcek gibi ezdirme, dikkat et'' dedi. Kaderi için Shanks'dam özür dileyen adam, normalde hakisiyle tekler ama hiç bir şey yapamadı. Size göre yine teklesin.

Ne diyeyim ben ne desem boş :D
:)

Jinbe'nin "Oyaji'ye dokunmana izin vermeyecem" lafı, Marco'nun "krala öyle kolay ulaşamazsın" lafıyla aynı mantıkla söylenmiş. Hani Croco Wb'ye dokunsa bir şey yapabileceğinden değil :)

Jinbe'nin dövüşmeme sebebi de Croco gibi mahalle delikanlısı modunda takılmayıp oraya geliş amacını çok çok iyi bilmesi. Şu seride aklı başında olan tek tük karakterden biri Jinbe. Tabi ki dövüşmez Croco'yla. Ki dövüşse bile Jinbe suyunu çıkarır Croco'nun :) Su lan adam. Bir damacana suya, iki damla kana benzemez bu iş. Gusül abdesti aldırır valla Croco'ya :D Bir de her taraf su yani orda. Neyse.

Croco'nun nasıl atarlı giderli bir karakteri varsa Mihawk'ın da o derece sakin ve aklı başında bir karakteri var. Mangaka zaten Croco'nun yerle yeksan olmuş profilini düzeltmek için Mf'ye getirdi adamı. Mihawk kum saati mi yapsaydı adamı ? :) Kimsenin Marineford'da kafasına göre takılıp bire bir yapacak durumu yoktu. Konsept belli çünkü. Ace-Beyazsakal-Akainu olay.

Konudan sapıyoruz. Luffy yolunu bulduysa Zoro da bulur. Felsefi cümlelerin çözümünü yapan adam bu. Croco'nun zayıflığını bilip de nasıl yeneceğini mi bulamayacak ?

Ulan yeni gördüm :hhh:Keser tabi ne sandın ? :)

Aslında bu "motto" 15 yıldır olan bir şey. Yeni değil lakin artık suyu çıktığı için her fırsatta dile getirebilirim :flaugh:

:)

Jinbe'nin "Oyaji'ye dokunmana izin vermeyecem" lafı, Marco'nun "krala öyle kolay ulaşamazsın" lafıyla aynı mantıkla söylenmiş. Hani Croco Wb'ye dokunsa bir şey yapabileceğinden değil :)

Jinbe'nin dövüşmeme sebebi de Croco gibi mahalle delikanlısı modunda takılmayıp oraya geliş amacını çok çok iyi bilmesi. Şu seride aklı başında olan tek tük karakterden biri Jinbe. Tabi ki dövüşmez Croco'yla. Ki dövüşse bile Jinbe suyunu çıkarır Croco'nun :) Şu lan adam. Bir damacana suya, iki damla kana benzemez bu iş. Gusül abdesti aldırır valla Croco'ya :D Neyse.

Croco'nun nasıl atarlı giderli bir karakteri varsa Mihawk'ın da o derece sakin ve aklı başında bir karakteri var. Mangaka zaten Croco'nun yerle yeksan olmuş profilini düzeltmek için Mf'ye getirdi adamı. Mihawk kum saati mi yapsaydı adamı ? :) Kimsenin Marineford'da kafasına göre takılıp bire bir yapacak durumu yoktu. Konsept belli çünkü. Ace-Beyazsakal-Akainu olay.

Konudan sapıyoruz. Luffy yolunu bulduysa Zoro da bulur. Felsefi cümlelerin çözümünü yapan adam bu. Croco'nun zayıflığını bilip de nasıl yeneceğini mi bulamayacak ?
Seviye farkı var anlamıyorsunuz. Siz zoroya serinin tanrısı gözünde bakıyorsunuz ne diyeyim.

Jinbe orada besbelli dokunmana izin vermeyeceğim diyor sağa sola çekmeyelim lütfen. Marco bile atlıyor ve engel oluyor. Krala ulaşamazsın diyor. Crocodile ise bes belli dalacağım diyor. Dövüşe bile çağırıyor ama Jinbe söz bile etmiyor. Diyorum ya siz kendiniz yorumluyorsunuz. Döver eder diye, bir damacana suya benzemez vb. diye. Mangaka ise dövüştürmüyor. Çünkü adamın meyvesi öldürücü. Bir barchan işini bitiriyor adamın, eliyle tutsa geberdin gittin.

Mihawk sakin kaldı diyorsun. Bende sana diyorum ki bu sakin kalan Mihawk değil mi kaç saldırıya rağmen Luffy'nin peşini bırakmayan, Shanks'dan özür dileyen? Daz gelince tekleyen? Crocodile gelince niye geri vites yapıyor? Niye bu kadar şeye rağen Crocodile'a dalamıyor? Tabi tabi seriyi yine kendi yorumunu yapıp Mangaka Crocodile'a tek attırmadı diyeceksin :D

Luffy zayıflığını bilmesine rağmen 2 kere kaybetti. Hatta son savaşta Robin panzehiri vermese 3. seferde de ölüyordu. Zoro'nun bu kadar şansı olmaz eğer kafasına havadan su damlamaz, biri zehir vermez, Kumun içinden biri çekip çıkartır ise 20-30 seferde falan belki galip gelebilir :(

Zoro Daz'ı nasıl kesmişse Crocoyuda kesebilme ihtimali var .2 yıl önce Zoroda haki vardır sadece haki kavramı oturmamıştı.Vergonun full busoshoku koka yapması-Marineford savaşında adamların seviyesine rağmen koka yapamamaları,ve busoshoku bile net değildi.
Zoro yener yenilir tam emin değilim ama Zoro gibi geliyor.

Seviye farkı var anlamıyorsunuz. Siz zoroya serinin tanrısı gözünde bakıyorsunuz ne diyeyim.

Jinbe orada besbelli dokunmana izin vermeyeceğim diyor sağa sola çekmeyelim lütfen. Marco bile atlıyor ve engel oluyor. Krala ulaşamazsın diyor. Crocodile ise bes belli dalacağım diyor. Dövüşe bile çağırıyor ama Jinbe söz bile etmiyor. Diyorum ya siz kendiniz yorumluyorsunuz. Döver eder diye, bir damacana suya benzemez vb. diye. Mangaka ise dövüştürmüyor. Çünkü adamın meyvesi öldürücü. Bir barchan işini bitiriyor adamın, eliyle tutsa geberdin gittin.

Mihawk sakin kaldı diyorsun. Bende sana diyorum ki bu sakin kalan Mihawk değil mi kaç saldırıya rağmen Luffy'nin peşini bırakmayan, Shanks'dan özür dileyen? Daz gelince tekleyen? Crocodile gelince niye geri vites yapıyor? Niye bu kadar şeye rağen Crocodile'a dalamıyor? Tabi tabi seriyi yine kendi yorumunu yapıp Mangaka Crocodile'a tek attırmadı diyeceksin :D

Luffy zayıflığını bilmesine rağmen 2 kere kaybetti. Hatta son savaşta Robin panzehiri vermese 3. seferde de ölüyordu. Zoro'nun bu kadar şansı olmaz eğer kafasına havadan su damlamaz, biri zehir vermez, Kumun içinden biri çekip çıkartır ise 20-30 seferde falan belki galip gelebilir :(
Mesajın, yazdığım şeyleri tekrar yazmama neden olacak. O yüzden gerek yok. Mf'nin konseptini ve Mihawk'ın karakterini çözümlemen gerek. MF gibi bir arc Croco'nun atarı gideri için ya da gücünü test etmek için çizilmedi.

Yanlış değerlendirdiğin noktalardan biri de Zoro'nun Luffy'nin 4-5 arc sonraki halinde olduğu. O zamanki Luffy ile Zoro'yu karşılaştırman hata.

Son olarak.. Avatar şahane :good:

Mesajın, yazdığım şeyleri tekrar yazmama neden olacak. O yüzden gerek yok. Mf'nin konseptini ve Mihawk'ın karakterini çözümlemen gerek. MF gibi bir arc Croco'nun atarı gideri için ya da gücünü test etmek için çizilmedi.

Yanlış değerlendirdiğin noktalardan biri de Zoro'nun Luffy'nin 4-5 arc sonraki halinde olduğu. O zamanki Luffy ile Zoro'yu karşılaştırman hata.

Son olarak.. Avatar şahane :good:
Ben sana Crocodile için çizildi demedim ki ama Mihawk için de çizilmedi. Kendin diyorsun Mangaka yaptığı şeyi düzeltti diye. İki karakter de serinin ana karakteri değil ve ortadalar. Senin yanlış değerlendirdiğin nokta da MF de ki Crocodile ile Alabasta da ki Crocodile'ın bir olmadığı. Neyse tartışma bir yere varmıyor zaten.

Sağol :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık