Okun kendisine atılan şahıs bile fark etmiyor o nasıl fark etsin.Adam daha düşmanına atılan okların farkına varamıyor ama burada dikkat ve çözümlemede zirveye çıkartılmış
Okun kendisine atılan şahıs bile fark etmiyor o nasıl fark etsin.Adam daha düşmanına atılan okların farkına varamıyor ama burada dikkat ve çözümlemede zirveye çıkartılmış
Ok degil, iğne. Özellikle çok sessiz farkedilmez olduğu söylenen iğneler. Ve savaşın en sıcak anında Katakuri full odak Luffy iken.
Güzel bahaneler güzel bir de silah sıksalardı onu farketmeseydi xDOkun kendisine atılan şahıs bile fark etmiyor o nasıl fark etsin.
Bahane değil, gerçekler.
Reis biz op okuyoruz, geleceği görme var, dağ kaldırıp atma var, kurşun işlemiyor millete. Gelmiş iğne ama farkedilmez demek komik geliyor bana.Bahane değil, gerçekler.
Katakuri eminim "Kendisi fark edip kaçamıyorsa zaten benim ligimde değil" demiştir o yüzden "fark etmemiş" numarası yapmıştır. Biliyorum.
Bu seride hikayenin akması için neler oluyor bilmiyormuş gibi konuşuyosun :/ Mantık üzerine yazılmayan seriden mantıklı çıkarımlar yapmaya çalışıyoruz işte.Reis biz op okuyoruz, geleceği görme var, dağ kaldırıp atma var, kurşun işlemiyor millete. Gelmiş iğne ama farkedilmez demek komik geliyor bana.
Geleceği görüyor aa ne kadar süper yapmayı bilenlerin bu olaya bahane bulmaları komik sadece.
Normal bi vuruşta Usopp’u bile pert edemez.Usopp dayanıklı değil vs ama bu 20 sayı ömrü olan bölüm sonu sağ koluna dayanırnormal bir vuruşla zoro pert olur. zoro güçlü vs ama eninde sonunda hiç şansı yok.
Bir sonraki power up tan sonra konuyu zoro vs kata + king diye düzenleKonuyu şuan açsaydım büyük ihtimal oylama sonuçları tam tersi olacaktı.
Tepkimeye oynamayı iyi biliyorsun sensee! xDKatakuri güncel Zoro'yu görse Annesini dövmesi için elinden tutup Tüm Kek'e götürür.