Yok daha çok özensiz rakipler pek ilgimi çekmiyor.Kısa ve net savaşlar seni tatmin etmiyor, bunu anladık. Lastik gibi uzaması lazım :d
Ayrıca Zoro Katakuri'ye en fazla iki sefer vurur, o biri de senin için ekledim, yoksa tek atar.
Yok daha çok özensiz rakipler pek ilgimi çekmiyor.Kısa ve net savaşlar seni tatmin etmiyor, bunu anladık. Lastik gibi uzaması lazım :d
Ayrıca Zoro Katakuri'ye en fazla iki sefer vurur, o biri de senin için ekledim, yoksa tek atar.
Beni bu konuda ikna edebilmen için öncellikle hakinin serideki en büyük güç unsurlarından birisi olup,meyve uyanışının,h.haki sahibi olmanın,yüksek dövüş zekasının nelere kadir olduğunu anlamış olman lazımdı.Seni bu konuda ikna edebilmem için hakinin one piece evrenindeki güç unsunlarından sadece biri olduğunu anlaman lazım.
Sonra tartışırız.
Ne yapaydı akşama kadar dövüp öyle mi yenilseydi. Tek atacak saldırıları isabet ettiremedi gerek şans gerek senaryo faktörüyle de öyle yenildi King.Bir saldırı isabet etse Zoro azraili erken görecekti King’in kaderinde yenilmek varmış.Saldırıları cılız olsa Zoro sağa sola can havliyle atlamazdı.Biraz dövsün sonra düşer bu sağ kolcuk derdi.Kanadı kesildi diye yenilen bir adamı Kata'nın önüne koyacam? Adam akıllı haki kullandığını görmediğimiz, uyanışı olmayan, ataklarından Zoro'nun olduğu yerde sağa sola 25 derece dönmeyle kaçındığı bir adamı Katakuri'nin önüne koyacam?
Zoro fanı bile olsam zor.
Yüksek dövüş zekası = Tüm güçlerde önde olup dövüşü kaybetmek.Beni bu konuda ikna edebilmen için öncellikle hakinin serideki en büyük güç unsurlarından birisi olup,meyve uyanışının,h.haki sahibi olmanın,yüksek dövüş zekasının nelere kadir olduğunu anlamış olman lazımdı.
Birşeyde önde değildi yahu.Luffy kadar dövüş zekası yoktur.Luffy dövüşe girmeden kazanacağını gördü.Öyle dövmem böyle döverim dedi sonra.Sence Luffy’nin gözü kesmese ben bunu yorarak yenebilirim der mi ? Yorduktan sonra gözlem hakisi zayıflar öyle yenerim diye hesapladı en başta.Yani öyle tüm statlarda önde durumu falan yok.İstediği kadar donanımı olsun Luffy tıpkı anası gibi daha güçlü bir kaba kuvvete sahipti zaten başta her türlü üstündü.Yüksek dövüş zekası = Tüm güçlerde önde olup dövüşü kaybetmek.
Sorsak dof da çizerin kalem kurbanıydı ama Döne döne dereceniz kalmadı geometride...Birşeyde önde değildi yahu.Luffy kadar dövüş zekası yoktur.Luffy dövüşe girmeden kazanacağını gördü.Öyle dövmem böyle döverim dedi sonra.Sence Luffy’nin gözü kesmese ben bunu yorarak yenebilirim der mi ? Yorduktan sonra gözlem hakisi zayıflar öyle yenerim diye hesapladı en başta.Yani öyle tüm statlarda önde durumu falan yok.İstediği kadar donanımı olsun Luffy tıpkı anası gibi daha güçlü bir kaba kuvvete sahipti zaten başta her türlü üstündü.
Tek atacak saldırı. Eheheh. Daha komiği isabet ettiremedi.Ne
Ne yapaydı akşama kadar dövüp öyle mi yenilseydi. Tek atacak saldırıları isabet ettiremedi gerek şans gerek senaryo faktörüyle de öyle yenildi King.Bir saldırı isabet etse Zoro azraili erken görecekti King’in kaderinde yenilmek varmış.Saldırıları cılız olsa Zoro sağa sola can havliyle atlamazdı.Biraz dövsün sonra düşer bu sağ kolcuk derdi.
Zoro magma gibi diyor isabet ederse ne olacağını düşünüyorsun adam boşa atlayacağı yeri şaşırmıyor herhalde.Tek atmasın hadi ondan 2 tane yer en fazla.Tek atacak saldırı. Eheheh. Daha komiği isabet ettiremedi.
Rezalet.
Culverinlerin işleyiş mantığını 1dk bile olmadan çözmek dövüş zekasına bir örnek.Neyse senle Kata tartışmanın bir mantığı yok.Karaktere nefretin yorumlarına gölge düşürüyor.Yüksek dövüş zekası = Tüm güçlerde önde olup dövüşü kaybetmek.