Zoro'nun, seri sonunda top 30'da bile yer alamayacak karakteri geçmesine nasıl iki arc var hacı? Yonkou seviyesine falan mı çıktı Kata?
Katakuri mi top 30'da değil. Eğer Katakuri top 30'da değilse, Zoro hiç değil. Ne yaptı da Katakuri'yi geçti? Daha aynı arc içinde Apoo ile baş ederken Drake'den yardım alıyordu. King'in olayını Zoro gibi beyni olmayan biri bile aştıysa bu seride King'in yeteneğini aşamayacak kimse yoktur.
King'in sağ kol olduğu bir evrende Katakuri Yonkou seviyedir zaten. İki dakikada harcandı. Pica bile böyle harcanmadı. Zoro sağ kol olduğu için kendisine kendi ayarında bir rakip çıkarmış Oda. Luffy ise kaptan olduğu için kendi ayarında bir rakip çıkardı.
Sadece bilinçsiz bir biçimde Haoshoku Haki'yi saldırılarına ekledi. Katakuri'yi geçecek ne yaptı, hız da mı geçti, Haki yoğunluğunda mı geçti? Marco'nun ve Sanji'nin yorduğu adamı iki dakikada indirdi. Ben Katakuri ile King'i kıyaslamam bile.
Benim için Katakuri halen Zoro'dan güçlüdür. Bu dövüş sonunda nasıl Zoro güçlendiyse Katakuri'de, Luffy dövüşü sonrası güçlenmiştir.