Görmedik kanka da işte arkadaş görmüş sanırım:dŞu Gaban, Fuji ve Ryokugyu'nun gücünü ne zaman gördük? ben hatırlamıyorum da
Kim için dedin anlamadım.Silüetinden kastım 20 küsür yıl sonrası için. Gücü hakkında fikir üretebileceğin bi argüman var mi ki bu adama amiral seviyesi diyosun merak ettim :d
Gaban için dedim.Kim için dedin anlamadım. Xebec mi?
Oden ile dövüşmeyi göze aldıysa o seviyenin adamıdır bence ordan varsayım yapıyorum.Gaban için dedim.
Luffy'nin Kata kadar gözlemi olmadığı ortada. oro'nun gözlem kasabileceği de ortada. Yani bunlar karşımızda tabbbbak gibi duruyorken istediğini düşünebilirsin çok da önemli değil zaten :/bana göre luffy yaptıysa zoro da yapar veya tam tersi durumları tümüyle yanılgı, dolayısıyla ben böyle düşünmüyorum. ben böyle düşünmedikten sonra senin kaç kez yazdığının ne önemi var :d
Sen biraz forum karıştır, biraz bilgilen bu konularda öyle gel kardeşim. Her cahile laf anlatmakla uğraşsaydık işimiz vardı yav ohoooooo. Arkadaşlar bir yardımcı olun gerekirse lütfen.Efektif ve aktif nerede kullanıyor atsana bi manga sayfalarını merak ettim. :d pika hangi taşta o piti piti yaptığı sahneler mi acaba.d Efektif ve aktif kullanma nasıl oluyor görmek istersen Katakuriye bak.
Zoro, Pika'yı yendiğinde de öyle bir ezmişti ki Kaku, Pika'dan güçlü diyenler çıkmıştı. Normal xDLuffy’nin, Kata’yı nasıl yendiği ortada… ayrıca Kata’yı yendiğinde ileri seviye silahlanma ve kral hakisi yoktu Luffy’nin… ona rağmen Luffy, Sağ kolları aştı deniliyordu… ama Şimdi hayvan gibi ileri seviye silahlanma ve kral haki salan Zoro, Kata’yı alamaz deniliyor. Konu Zoro olunca her şey güzel güzel bükülüyor. Ama doğru tektir… Zoro şu an Kata’yı öttürür… :d
Animenin senaristi sensin değil mi, doğruyu söyle.Oden Ray'i hiçbir zaman geçmedi. Yaşasa geçebilirdi belki ama öldüğü zaman Gaban'dan daha güçlüydü ki aralarında fazla bir fark olduğunu düşünmüyorum Gaban'la. Prime zamanıydı o zaman Ray'in daha fazla güçlenmez zaten.
King'e vurduğu gibi vursa 3 tane Katakuri alır.Kimse vuramaz demiyorum şartları bir önceki mesajda yazdım, he şöyle bir gerçek var. Zoro King'e vurduğu gibi vurursa net kazanır.
Pek varsayım gibi gelmedi yazdığın ama. Acede Beyazsakala göz dikmişti o ligin adamımı diyelim? Ya da iki yıl sonraki Zoro İsshoyu almaya niyetlendi amiral mi diyelim? Kaldı ki Oden ile dövüşmeyi göze alan Gaban Rayleigh ile birlikte hazırlanıyor, Oden 2x amiral mi diyelim?Oden ile dövüşmeyi göze aldıysa o seviyenin adamıdır bence ordan varsayım yapıyorum.