Temsili ne demek öğrenmen lazım.Enma'nın çektiği dediğin resimdeki kadar haki varsa Zoro'da,Zoro neden veremesin ve ya kullanamasın.
En azından deponun full olduğunu kabul etmişşin.
Temsili ne demek öğrenmen lazım.Enma'nın çektiği dediğin resimdeki kadar haki varsa Zoro'da,Zoro neden veremesin ve ya kullanamasın.
En azından deponun full olduğunu kabul etmişşin.
Öğrendim sağolTemsili ne demek öğrenmen lazım.
İçine oturmuş temsili falan da değil xDÖğrendim sağol
Konudaki haliyle mi diyorsun yoksa hakili enma dahil mi ?Luffy ile birlikte WCI'da olsaydı ve dövüşselerdi Zoro'nun şansı %5 falan derdim.
Şuan Zoro'nun güncel gücü ile birlikte şansı %30 falan.
King'i yenen Zoro'ya göre diyorum.Konudaki haliyle mi diyorsun yoksa hakili enma dahil mi ?
Katakuri zoroya vurduğu anda Zoro da ona vuracak. Kinge yaptığı gibi.King'i yenen Zoro'ya göre diyorum.
Zoro daha güçsüz demiyorum ama. Zoro vuramaz bence Katakuri'ye sebebi bu.
Olabilir. ODA bi defa SBS'de benzer bir soruya kimi istersem o yener gibi bir şey demişti. Kesin bir cevabı elbette yok ikisi dövüşene kadar. Benim görüşüm Katakuri'yi yenemeyeceği yönünde.Katakuri zoroya vurduğu anda Zoro da ona vuracak. Kinge yaptığı gibi.
Zoro fatihin hakisi ile büyük bir saldırı yaparsa biraz da olsa Katakuri'ye isabet eder ve hasar verir.King'i yenen Zoro'ya göre diyorum.
Zoro daha güçsüz demiyorum ama. Zoro vuramaz bence Katakuri'ye sebebi bu.
Mesele şu ki sağ kol ligi, shicbukai oluşumu gibi standartı olmayan bir lig olma yolunda ilerliyor. Şu saatten sonra göreceğimiz bir Beckman ve Shiryu'nun King ve Katakuri'den güçsüz olma olasılığı yok denecek kadar az.Zoro bir daha sağ kol ligine uğramayacak yüksek ihtimalle.O yüzden Katakuri özellikleri nedeniyle yenecek gibi dursa da gücü yetmez bu saatten sonra