Lucci denizci birimi kadar önemli bir birimin başında olduğu için o seviyede gözüktüğünde asıl şakayı E.Oda sizlere yapacakta olabilir bence.Şakacı seni.

Lucci denizci birimi kadar önemli bir birimin başında olduğu için o seviyede gözüktüğünde asıl şakayı E.Oda sizlere yapacakta olabilir bence.Şakacı seni.
Umarım 30 saniyelik hakin kalmıştır ve bitince bayılırsın.Soruyorum beyler, Zoro King ile olan dövüşünde hangi sınırını aştı? neyi keşfetti? neyini geliştirdi? Bir düşününBu adam terasta tek darbeye belini verdi, topaç gibi sardılar, iksir saçmalığı ile ayağa kalktı hiç zorlanmadan kılıcın haki kullandırma özelliği ile iki sayfada King'i kesti yendi. Bununla gerçekten tatmin olan var mı? Adam o kadar kolay yenildi ki Zoro sınırını görmedi, kendini geliştirme fırsatı bile bulamadı dövüş içerisinde. Her bölümde "bu kılıç beni öldürecek, bu kılıç beni öldürecek" deyip durdu. Harbiden şu dövüş ile Zoro'nun seviye atladığını düşünen varsa helal olsun. :d Luffy, Law, Kidd, Doflamingo, Ace gibi kral haki kullanıcılarının iki yılda belki de daha uzun sürede öğrenemediği üst düzey kral haki salınımını Zoro ne hikmetse 5 dakikada öğrendi prof oldu amiral seviyesine geldi King'i yendi. Komik
![]()
Sen hayal dünyanda yaşamaya devam et DnS. :dUmarım 30 saniyelik hakin kalmıştır ve bitince bayılırsın.
O avatarı bir an önce terketmelisin. Sana büyük olmuş. Luffy kullan sen; sana cuk oturur :dSen hayal dünyanda yaşamaya devam et DnS. :d
Sizinle aynı fikirde olmayan herkes Zoro hateri değil be DnS'em. Zoro bana değilde sana büyük gelmiş, sen en iyisi yeniçeri resmi falan kullan, yaptığın abuk subuk yorumlarla forum ahalisini Zoro'dan soğutma :dO avatarı bir an önce terketmelisin. Sana büyük olmuş. Luffy kullan sen; sana cuk oturur :d
Sana Zoro hater'ı demedim ama yine de alınganlık yapıp üslubunu bozdun.Sizinle aynı fikirde olmayan herkes Zoro hateri değil be DnS'em. Zoro bana değilde sana büyük gelmiş, sen en iyisi yeniçeri resmi falan kullan, yaptığın abuk subuk yorumlarla forum ahalisini Zoro'dan soğutma :d
Reyiz Kata sağ kol değil ki… İstese Yonko olur…Luffy vs Kata'dan sonra, daha da Luffy sağ kollarla uğraşmaz diyenlerin ağlama duvarına dönmüş burası. Samimiyseniz Zoro için de aynısını demeniz lazım.
İnsan Zoro'nun son saldırısına bakar da az utanır yahu![]()