Ya bak hız ve patlama hızını hemen anlatıp geçicem tamam mı ?Kaido hızlı değil yani Lütfü Snake Man falan yaparsa tepki veremez mi geleceği falan da görüyor, hiç dayak yemez o zaman o modda Kaido'dan ?
İddiasına girelim mi seninle ? Hızın çöp olup olmadığını da anlarsın xD
Bak şimdi Kaido, Linlinle savaşırken tamamen fizik gücüne dayalı balyoz kılıç tokuşturması yaşanıyor iki cüsseli karakter üzerinden öyle hızla ön plana çıkan bir sahne yaşanmıyor ki kısa tutulmasa da pek fark yaratacağını düşünmüyorum. Çünkü Kaido, saldırı gücü olarak Linlinden iyiyken bir de hızda çok über olsa orada bir orantısızlık olmuş olurdu. Ama mesela, Linlinle, Borsalino, Kuzan savaşsa kesinlikle hız fark yaratır. Kaido'nun Zoro'nun bir anda sıçrayıp rakibe yarması, kafasına vurması falan karşısındakinden daha yavaş olsa da sağlam bir ani atakla cevap vermesini sağlıyor yani daha yavaş olan bir karakter, kendinden daha hızlı bir karaktere tepki veremeyeceği ani bir saldırı çıkarabilir ama bu o karakteri hızlı yapmaz. Mesela Marco, Queen ve King ayağa kalkmadan ikisine de ikişer defa vuruyor burada bildiğin bir hız farkı var. Ve bu gayet dövüşe etki ediyor Marco'nun daha rahat 2v1 atmasını sağlıyor. Ya da Borsalino'nun hızına G2 Luffy ayak uyduramazken Marco'nun uydurmasını sağlıyor. Yani Marco'nun Borsalino'ya ulaşabilmesi için aniden bir saldırıya çıkması gerekmiyor zaten onun hızına ayak uydurabiliyor. Umarım demek istediğimi anlatabilmişimdir.
Hız ve Patlama hızı benim uydurduğum kavramlar değil isim olarak daha iyi oturduğunu düşündüğüm için patlama hızı dedim siz başka bir isim verebilirsiniz :d