Sadece gözlem hakisinden iki taraf hakkında çıkarım yapmak zor.Bu yüzden verdiğin BM örneği bence yetersiz.
Kardeşim sizin ana fikriniz Zoro'nun Kata kadar gözlem hakisi olmadığı için Kata'ya dokunamayacağı. Bu mantıkla Bm de Kata'ya dokunamaz. Sizin mantık iptal.Yine de hatalı örnek. Görüşten girmek istedin ama 3 tane Kata koysan 1 BM etmez. Zoroda öyle bir fiziksel güç farkı mevcut değil. Aksine Katadan geridir.
Ben hiçbir zaman Zoro Katakuri'ye dokunamaz demedim.Sadece gözlem hakisinin ikilinin dövüşlerindeki tek ölçüt olmadığı söyledim.Kardeşim sizin ana fikriniz Zoro'nun Kata kadar gözlem hakisi olmadığı için Kata'ya dokunamayacağı. Bu mantıkla Bm de Zoro'ya dokunamaz. Sizin mantık iptal.
Kyoshiro'nun sırıtarak Zoro'nun karşısında durduğu evrendeyiz öhm.Zoro nun karşısında titremeden duracaksa yapar. ?
Apo'da şekil yapıyordu gördük, Kral'ın bir anlık sert yapışına yıkıldı.Kyoshiro'nun sırıtarak Zoro'nun karşısında durduğu evrendeyiz öhm.
Tabi ki tek unsur değil. Kalan unsurlarda kimin kimi yiyeceği belli değil.Ben hiçbir zaman Zoro Katakuri'ye dokunamaz demedim.Sadece gözlem hakisinin ikilinin dövüşlerindeki tek ölçüt olmadığı söyledim.
Wano sonu Zoro tam gücünü gösterdiğinde geriye konularda tam bir karşılaştırma yapacağımız umuyorum.Tabi ki tek unsur değil. Kalan unsurlarda kimin kimi yiyeceği belli değil.
Wano sonuna gerek yok aslında ama Zoro'nun Enma'yla neler yapabileceğini görmesi lazım çoğu kişinin, evet :/Wano sonu Zoro tam gücünü gösterdiğinde geriye konularda tam bir karşılaştırma yapacağımız umuyorum.
Enma power up değil ki.Wano sonuna gerek yok aslında ama Zoro'nun Enma'yla neler yapabileceğini görmesi lazım çoğu kişinin, evet :/