Luffy müttefiki neyse de Bm tayfasının gelecek kaptanı olacağı belirsiz bir şey. Bm tayfası diye bir şey bile kalmayabilir yani.Kata Bm tayfasının gelecek kaptanı ve Luffy'nin müttefiki olacak adam.Marco'dan hikayede önem olarak geri değil.
King'ten ise önde bu konuda.King'in ateşinin adama sıkıntı yaratacak seviyede olduğu da malum değil.Senin çıkarımın.
Yazıyı bile düzgün okumamışsın.İleri seviye haki gösterdi dedim,ileri seviye h.haki gösterdi demedim.Etrafı uyanışla mochi yapmıyor sadece.Uyanışıyla havada asılı kalan portallardan Boundman'e ayna dünyası türü attıran yumruklar çıkarıyor adam.Uçmak fayda etmez ona.
Sonuçta böyle bir gücü var ve sıkıntı yaratabileceği ihtimalini de göz önünde bulundurmak lazım. Adamın isminde ateş geçtiği için ateş içeren güçlü saldırıları olduğunu düşünüyorum.
Yazıyı düzgün okudum ayrıca orada H.haki demişsin sadece. Bende diyorum ki ileri seviye olmadıkça H.hakinin pek bir anlamı yok çöpleri bayıltıp geçiyor sadece. King'in dayanıklılık olarak zaten iyi olduğu belli o yumruklara düşecek adam değil. Silahlanma olarak da iyi şeyler bekliyorum kendisinden o konuda Kata'nın gerisinde kalmaz. Daha hibrid formu var ırk muhabbeti var King'in tam gücünü görmedik fakat şu haliyle bile Kata'ya zorluk çıkartabilecek kapasitede birisi. King görüneli yüz bölüm olacak yakında ve hala ciddi bir tehdit, sen daha küçümsemeye devam et. Olacak iş değil ya.