Çalıntı oylar var, sayımlar bitmeden sandığı terk ederseniz böyle olur işteToplam oy 360 tane ise 7 oy nerede :d?
Çalıntı oylar var, sayımlar bitmeden sandığı terk ederseniz böyle olur işteToplam oy 360 tane ise 7 oy nerede :d?
Hatırlattığın iyi oldu gözümde şu sahne canlandı : Katakuri mızrağı sokar ve gözlem hakisi sebebiyle gözü parlar Zoro ona vuramayınca onun elini bırakmaz vücudunu sıkar ve Katayı yakında tutar ve Oda yazıyorsa tabiki burada bölüm biter ve 2 hafta ara olur diğer bölümde boş boş konular görürüz yaklaşık 10 hafta sonra bölüm gelir ve o hareketi yapmak için buna ihtiyacım vardı diyecek ve kılıcından Kataya kan damlayacak ya da Katanın mızrağını tutup yontoryu yapıp kaçmanın mümkün olmadığı bir saldırı yapabilirKiller orak soktu bayıldı. Katakuri o mızrak saldırısını yapsa Zoro ölüme selam verir.
Zoro fanı: Ama o sırada karnı açtı görmedin mi karın guruldama efektini..Killer orak soktu bayıldı. Katakuri o mızrak saldırısını yapsa Zoro ölüme selam verir.
Bir sen eksiktin umarım Zoro kalkıp Kinge gider de sana çok prim yapma şansı kalmazZoro fanı: Ama o sırada karnı açtı görmedin mi karın guruldama efektini..
Yavaş gitsin. King iksiri içip savaşa devam ettiğine pişman eder Zoro'yu.Bir sen eksiktin umarım Zoro kalkıp Kinge gider de sana çok prim yapma şansı kalmaz
ben ikisine de verdimToplam oy 360 tane ise 7 oy nerede :d?
Anladığım kadarıyla ağır King ve Canavar Korsanları fanısın. King'den şu ana kadar büyük bir güç görmedik. (Luffy'i daha çok sevmeme rağmen.) Zoro cidden iyi işler yaptı. Atak potansiyeli Ashura ile gördüğümüz sağ kolları aşar büyük ihtimal. King ise bir gemi düşürdü ve şimdiye kadar da Marco'ya karşı 2v1 atıyordu. Zoro yenilebilir tabii. Asla büyük konuşmuyorum ama sırf Zoro'yu küçük görmek için yazıyorsun gibi geldi.Yavaş gitsin. King iksiri içip savaşa devam ettiğine pişman eder Zoro'yu.
Sende Luffy ve Zoro fanısın belli ki. King'in gördüğümüz kadardan ibaret olduğunu mu düşünüyorsun cidden. Zoro hiç yardım almadan teke tekte King'i yenerse baya eğreti durur. Eğer ki yenerse de Luffy ve Katakuri dövüşü gibi zorlama bir şekilde olur anca.Anladığım kadarıyla ağır King ve Canavar Korsanları fanısın. King'den şu ana kadar büyük bir güç görmedik. (Luffy'i daha çok sevmeme rağmen.) Zoro cidden iyi işler yaptı. Atak potansiyeli Ashura ile gördüğümüz sağ kolları aşar büyük ihtimal. King ise bir gemi düşürdü ve şimdiye kadar da Marco'ya karşı 2v1 atıyordu. Zoro yenilebilir tabii. Asla büyük konuşmuyorum ama sırf Zoro'yu küçük görmek için yazıyorsun gibi geldi.
Kendinle çelişiyorsun. Daha demin yavaş gelsin pişman olur diyordun. Ayrıca ben %90 sadece yaptıklarına göre yorum yaparım. Fanlığımı vs'lere katmam.Sende Luffy ve Zoro fanısın belli ki. King'in gördüğümüz kadardan ibaret olduğunu mu düşünüyorsun cidden. Zoro hiç yardım almadan teke tekte King'i yenerse baya eğreti durur. Eğer ki yenerse de Luffy ve Katakuri dövüşü gibi zorlama bir şekilde olur anca.