Kalbinin mührü elbet bir gün açılacak ve sende gerçeğin farkına varınca ben neler yapmışım diyeceksin.Fark etmemi sağlar mısın o zaman, dinlemek istiyorum.
Kalbinin mührü elbet bir gün açılacak ve sende gerçeğin farkına varınca ben neler yapmışım diyeceksin.Fark etmemi sağlar mısın o zaman, dinlemek istiyorum.
yani luffy geleceği gördü ve katakuriyi yendi? Serinin net en saçma vs si en katakulli dönen vs lerden biri.İkisinin hiçbir alakası yok. Luffy bile geleceği görene kadar düzgünce dövemedi Kata'yı. İstediği kadar sağlam olsun Zoro, vuramadığı sürece eninde sonunda Kata kazanacak.
yenemedi karşim berabere bitti. aynı anda düştüler, aynı anda kalktılar. luffynin zaferi semboliktiyani luffy geleceği gördü ve katakuriyi yendi? Serinin net en saçma vs si en katakulli dönen vs lerden biri.
10 bölüm dayak ye eşşek sudan gelene kadar 1 bölümde senden tüm hakiler konusunda üstün olan adamı döv adam ayakta sen yerdeyken buyur geç de oda sağolsun
Luffy geleceği görmeyi öğrenip+snakeman açtı reis.İleri seviye haki olmadan Kata tarafından pinpon topuna çeviriliyordu.Kata dövüşü için sormadım ya.Luffy'de adam akıllı silahlanma yoktu,geleceği görme yoktu,g4'ü süreliydi.Bu halde bile dayak,yiye yiye yendi.Gerek yok yani üst seviye hakilere.
Abicim anlat da açılsın o mühür diyorum sen ne diyorsun hala. Anlat da bilelim yahu.Kalbinin mührü elbet bir gün açılacak ve sende gerçeğin farkına varınca ben neler yapmışım diyeceksin.
Vallaha Zoro fanlarından korkulur.Bence'sini bildiğine eminim
Zoro kullanamıyorsa bile bir şey olmaz. Katakuri kendisinden daha düşük, b hakiye, k hakiye, fiziksel güce sahip birine yenilebilecek çapta üstün bir dövüşme becerisine sahip olduğunu kanıtladı zaten. Zoro'nun tam performansını bir görelim, şimdiye kadar yaptıklarıyla güzel ışıldıyor
@Alpamis, @red john beş, on yıldır forumda yazıyor nasıl uzun çaplı bir proje o öyle xD
Doğrudur. Ancak dayak yemesi hakisini geliştirmesine sebep oldu. Zoro daha çok dayak yemesi lazım ki alabilesin Kata'yı. Luffy dengeliydi en azından. Düzgün Buso da vardı Kenbo da. Zoro'nun böyle bir durumu yok.yani luffy geleceği gördü ve katakuriyi yendi? Serinin net en saçma vs si en katakulli dönen vs lerden biri.
10 bölüm dayak ye eşşek sudan gelene kadar 1 bölümde senden tüm hakiler konusunda üstün olan adamı döv adam ayakta sen yerdeyken buyur geç de oda sağolsun
Zaten var galiba ya. Saldırıyı görmeden tepki veriyor baksanaNeden kasmasın, kasar sıkıntı yok, Kata baktı Zoro kasmıyor, ateşler adamı niye kasmıyorsun Roronoa diye bağırır falan yapar yani bir şeyler yenilmenin yolunu bulur Katakuri xD