Zoro'nun Katakuri'ye tek atmaması için hiç bir sebep yok.
Olabilir üsteleyeceğim netlikte bir durum değil. Arkadaşa da artı yazılır mı diye sorarak başlamıştım söze. Olaysız dağılalım o vakit?Fedakarlık, ana karakter kontenjanı, karizma sahne... Olay tamamen bu üçüyle alakalı benim gözümde. Zoro diğerlerinden yavaş veya hızlı demiyorum kesinlikle. Sadece bu olayın hızla alakalı olmadığını söylemek istedim.
Dikkat et de teki atsın yoksa kucaklanması gerekecek biliyorsunG4'teki her atak atmaz. Kaido'ya vurduğu Kong Gatling atabilir eğer Law önünden almayacak ise.
Zoro'nun Katakuri'ye tek atmaması için hiç bir sebep yok.
Olaysız dağıldığım günleri boş geçirmiş gibi hissediyor olsam da dağılalım bari :SOlabilir üsteleyeceğim netlikte bir durum değil. Arkadaşa da artı yazılır mı diye sorarak başlamıştım söze. Olaysız dağılalım o vakit?
Law bir nevi kucakladı Zoro'yu.Dikkat et de teki atsın yoksa kucaklanması gerekecek biliyorsun
Yemin ederim yılan olsalar oscarlık performansları var. Ben böyle bir dönüşüm, böyle bir başkalaşım görmedim.Luffy fanlarının değişimi xD
Çatıdan manga ayrıldığında.
Çatıda Luffy düştü, Kaido hybrid açtı artık bir daha çatı gösterildiğinde herkes yenilmiş olacak.
Çatıya manga tekrar döndüğünde
Kimse yenilmemiş ama göstermediler gösterilseydi yenilirlerdi.
Bunlarda bahane bitmez hacı
Luffy'nin balgamını kafasına geri düşüren Oda istese 4 novanın ortasına da bir şey düşürürdü merak etme senYani öyle olmadığını ikimizde biliyoruz dimi. Cevabı basit oradan o dörtlüyü çıkarabilecek bir yönteme hayal gücü yetmedi.
O kucaklama değil neredeyse hayat öpücüğü verdiLaw bir nevi kucakladı Zoro'yu.
Sen de haklısın ben bile Zoro'yu bu kadar güçlü tahmin etmiyordum, seni anlayabiliyorum, tutun böyle şeylere ihtiyacın olacak ?Law bir nevi kucakladı Zoro'yu.
Başka yorumuma sataş o zamanOlaysız dağıldığım günleri boş geçirmiş gibi hissediyor olsam da dağılalım bari :S