önemli olan ne kadar olduğu değil eğer oradan gidiceksek sınırsız bisküvi üretip onlardanda 6 7 tane kol yapandan bahsediyorouzFandaş bizimkinin kafası atınca dokuz kılıç kullanıyor o iş ne olacak
önemli olan ne kadar olduğu değil eğer oradan gidiceksek sınırsız bisküvi üretip onlardanda 6 7 tane kol yapandan bahsediyorouzFandaş bizimkinin kafası atınca dokuz kılıç kullanıyor o iş ne olacak
Konuyu sen mi açtırdın?@Will of D. Dof'a yar etmiyorlar Craker'i sen Zoro'yu koymuşsun. Zoro henüz kendini göstermedi, Lufy'den güçlü olabilir. İlla en güçlü Lufy olacak diye bir şey yok. O kadar güç artışı yaşadı Lufy. Zoro alır.
Benden öyle şey bekler misin? Mihawk alamaz ama Zoro yener.Konuyu sen mi açtırdın?
Evet öyleymiş konuyu editledi arkadaş.İlk başta Zoro'yu Wano'da ele alıcaz deyince Wano sonundaki hali mi diye ''acaba?'' dedim.Güncel hallerinde mesaj da yazdığım gibi şu an Cracker orta-yüksek zorluk arası alır.Kaido arc bittiğinde Zoro Cracker-Katakuri seviyelerine gelir.Zoro'yu bize göstermedikleri ile. Wano veya Kaido'nun adasında göstereceği seviye ile tahmin ediyoruz. Yani ben konudan böyle anladım.
Zoro'nun bir slashına bakar o askerler.Zoro tek bir askerini yenebilir mi olmalı konu.