340m ödüllü bir Super rookie bu adam, ve Sadece Dressrosa'da gördük, Dellinger çok zayıf bir karakter değildi, ve saniyeler içinde patates etti, tabiiki dediğin gibi bu yeterli değil, arenada hakuba olarak yaptıklarıda gayet iyidi, 2 kere robin'i kurtardı, bu arada robin'e yakalandığı zaman, amacı robini öldürmek olsa bence bunu yapabilirdi, cavendish olarak dizginlemeye çalışıyordu kendini. Robin, bir karakter ne kadar hızlı olursa olsun haraketini miss'leme gibi bir durumu yok, yani hız robin'in antisi değil. ama Zoronun bu tarz bir yeteneği var mı? Barto'da güçlü bir karakter, ama bariyerini açıpda etkisiz hale getirmeyi düşünmedi bile, Ana karakter ve tayfası'na önemli karakterler paylaştırıldı, Cavendish kendine bir rakip bulamadıysa, bu onu ezik göstermez. bana demişsin ne sunacaksın bana, 340m beri ödüllü, mugiwara grand fleet 1. tümen kaptanı bu karakterin zoro'nun karşısına anket olarak açılamayacağı ile ilgili sen ne sunacaksın bana, belki aydınlatırsın biraz, robin zırvası hariç birşeyler yaz mümkünse yoksa bu konuşma kendini tekrarlar durur, başta dediğim gibi yüksek ihtimalle zoro'nun yeneceğini düşünüyorum zaten ama olay o değil burda, ciddi ciddi zoro'yu tayfanın bel kemiğinini oluşturduğu için denk tutulmaması gerektiğini bile yazmışsın :d Fujitora'nında pek birşeyini görmedik, oda zoroya yenilsin :d sonuçta orda aval aval dolandı kuş kafesini felan ittirdi :d