Cavendish nasıl alacak acaba ? Hız denmiş. Kizaru alayını alır o zaman ? Seride 7-8 tane güç unsuru var gözünü seveyim
Ooo bu kadar fanı olduğunu bilmiyordum adamınCavendish alır. Zoro o hız karşısında çaresiz kalır.
Gel gelelim Cavendish Luffy-Law'un muhatabı, Zoro yerini bilsin.
Pek severim kendisini de bunu söylememin sevmemle ilgisi yok. Zoro baş edemez Cavendish ile.Ooo bu kadar fanı olduğunu bilmiyordum adamın
3 sayfa olmuş kimse de bundan bahsetmemiş. Hatırlatmasak hızına karşı Zoro bir şey yapamaz diye gidecektiYapmayın gözünüzü seveyim. Robinin elleriyle tuttuğu Cavendish Zoro ile kıyaslanamaz.
3 sayfa olmuş kimse de bundan bahsetmemiş. Hatırlatmasak hızına karşı Zoro bir şey yapamaz diye gidecekti
Hehehehe, peki Bak arkadaşlar Robin'in durdurduğu adam demiş, ona ne diyosun?Pek severim kendisini de bunu söylememin sevmemle ilgisi yok. Zoro baş edemez Cavendish ile.
Robin "Benim karşımda hızın önemi yok" demişken pek ciddiye almam beni alıntılamaya bile çekinen arkadaşları.Hehehehe, peki Bak arkadaşlar Robin'in durdurduğu adam demiş, ona ne diyosun?