Bir soshi sonson a bakmıyor muNe Luffy ne de Zoro Cavendish'e karsi kolay kazanamaz. Bu dovusun kazanani Zoro olur bana gore ama kolay olmaz.
Robin'in Cavendishi durdurmasindan guclu - gucsuz vs cikarimi yapilmasi yanlis bence.
Bir soshi sonson a bakmıyor muNe Luffy ne de Zoro Cavendish'e karsi kolay kazanamaz. Bu dovusun kazanani Zoro olur bana gore ama kolay olmaz.
Robin'in Cavendishi durdurmasindan guclu - gucsuz vs cikarimi yapilmasi yanlis bence.
Her dovusun sonu shishi sonsona bakiyor.Bir soshi sonson a bakmıyor mu
Şimdi olduHer dovusun sonu shishi sonsona bakiyor.
Hızına ulaşması değil de yakalanması absürt.Bir de Arenada Rebecca savuşturmuştu bunun saldırıyı.Hakuba formunun daha güçlü olduğunu düşünerek yapıyorum bu yorumu.Ben Cavendish'e şans veriyorum. Bastille bu adam için Kılıç Dehası gibi bir tabir kullandı. Adamın kılıç konusunda ne kadar yetkin olduğunu göremedik Dressrosa'da.
Ayrıca Robin sahnesi baz alınmamalı. Kadın kendi ağzı ile söylüyor zaten karşısındakinin ne kadar hızlı olduğunun önemli olmadığını.
Kılıcın Tanrısı? Zoro'nun kılıç ustalığının estetikten yoksun olduğunu seri boyunca gördük ve Dressrosada vakıf bir kılıçustası diyebileceğimiz Fujitora bunu doğruladı. Zoro'nun tekniğinin yüzde 90ı falan fiziksel güce dayalı, elinde kılıç değil boru olsa hemen hemen aynı performansı çıkarır.Kılıcın A'sı B'si, kılıcın soyu sopu olan adam Zoro. Cabej'in talihsizliği kılıcın Tanrısı ile karşılaşmış olması. Yapacak bir şey yok