Evet, gerçeklerle yüzleştiniz mi?Zoro & Sanji kaybeder diyen hayalperestler, ne zaman gerçeklerle yüzleşeceksiniz merak ediyorum.
Evet, gerçeklerle yüzleştiniz mi?Zoro & Sanji kaybeder diyen hayalperestler, ne zaman gerçeklerle yüzleşeceksiniz merak ediyorum.
Bir avuç çöp ve Holdem çöpü üzerinden hızlı mı diyeceğim ? Panel kapıştıracaksak elimde ışınlanarak Ejderha'ya vuruş tutturamayan bir kılıç ustası var xD
Bir avuç mavuç geçeceksin orada hızlı hızlı diye övdüğünüz karakterle aynı şeyi yapıyor.Bir avuç çöp ve Holdem çöpü üzerinden hızlı mı diyeceğim ? Panel kapıştıracaksak elimde ışınlanarak Ejderha'ya vuruş tutturamayan bir kılıç ustası var xD
İleri h.haki öncesi Zoro'dan net güçlüydü o Luffy evet .dLuffy’nin kazandığı dönüşte seviyesi de belli.
Çünkü rakipleri kendine göre tasarlanıyor bu soru ciddi mi ? adam çeliği kesemediği için Alabasta da ağlıyor vücudu çelikten rakip geliyor. Zoro'nun kaç tane absürt hızda rakibi olmuş xD Pica mı ?Bir avuç mavuç geçeceksin orada hızlı hızlı diye övdüğünüz karakterle aynı şeyi yapıyor.
Zoro şimdiye kadar nerede yavaş kalmış ? Hangi karakterin hızına ayak uyduramamış atın da görelim şu efsanenizi.
King şu ana kadar Zoro'nun ciddi dövüştüğü tek gerçekten hızlı kişidir.Mihawk'ı saymıyorum o dövüş değil.Çünkü rakipleri kendine göre tasarlanıyor bu soru ciddi mi ? adam çeliği kesemediği için Alabasta da ağlıyor vücudu çelikten rakip geliyor. Zoro'nun kaç tane absürt hızda rakibi olmuş xD Pica mı ?
İşte böyle örnek veremezsin rakipleri yavaş dersin, sen nereden biliyorsun King'in Kata'dan hızlı olup olmadığınıÇünkü rakipleri kendine göre tasarlanıyor bu soru ciddi mi ? adam çeliği kesemediği için Alabasta da ağlıyor vücudu çelikten rakip geliyor. Zoro'nun kaç tane absürt hızda rakibi olmuş xD Pica mı ?
Doflamingo fanları bile aşırıymışOna göre Dof uyanış açmadan döver
Ki ona da şuan ayak uydurmakta zorlanıyor Zoro.King şu ana kadar Zoro'nun ciddi dövüştüğü tek gerçekten hızlı kişidir.Mihawk'ı saymıyorum o dövüş değil.
Marco'nun kardeşi Queenle sağ sola sektirmesinden.İşte böyle örnek veremezsin rakipleri yavaş dersin, sen nereden biliyorsun King'in Kata'dan hızlı olup olmadığını