Üye silindi 1004
Güncel Zoro’nun fiziksel gücü zaten Doffy’den fazla. Sağ kollara denk. Üstüne Zoan’ı da yerse Doffy’e çeyrek bilemedin tam bilet keser. Sonra da Sanji’yle Kata’yı ortaya alıp döverler. Düz Damat Sanji, Kata’dan hızlıydı.
Zoro'nun saldırı gücü desen katılırım hatta daha bile fazla olabilir derim de fiziksel güç mü Kata g4 döven adam dümdüz girip.Zoro'nun fiziksel gücü bu adamdan fazla değil.Keza Sanji'de bu adamdan hızlı değil.Güncel Zoro’nun fiziksel gücü zaten Doffy’den fazla. Sağ kollara denk. Üstüne Zoan’ı da yerse Doffy’e çeyrek bilemedin tam bilet keser. Sonra da Sanji’yle Kata’yı ortaya alıp döverler. Düz Damat Sanji, Kata’dan hızlıydı.
Daha fazla demedim zaten sağ kol seviyesine denk dedim. Değilse zaten kılıçları Sanji’ye bırakıp gitsin. Saldırı gücü olarak konuyu domine ediyor zaten. Sanji, Kata’nın ataklarından çocuk oyuncağı gibi sıyrılıyor lütfen..Zoro'nun saldırı gücü desen katılırım hatta daha bile fazla olabilir derim de fiziksel güç mü Kata g4 döven adam dümdüz girip.Zoro'nun fiziksel gücü bu adamdan fazla değil.Keza Sanji'de bu adamdan hızlı değil.
Denk de değil.Zoro'nun yumruk yumruğa Snakeman ile denk kapışacağını düşünüyorsan orası başka.Attığı jelibondan sıyrılmış bravo.Gözlemi iyi adam onu yapsın bir zahmet.Bak unuttuysan tekrar atayım.Kata'nın hızı böyle bir şey.Karşısındaki adam da geleceği görebilen zaten aşırı hızlı bir karakter olan Luffy,Oven değil yani.Daha fazla demedim zaten sağ kol seviyesine denk dedim. Değilse zaten kılıçları Sanji’ye bırakıp gitsin. Saldırı gücü olarak konuyu domine ediyor zaten. Sanji, Kata’nın ataklarından çocuk oyuncağı gibi sıyrılıyor lütfen..