Zamanında demiştim. Yonkouları görmesek ve katakuri denen adam bize yonkou olarak gösterilse sesimiz çıkmazdı. Hakinin tüm renklerinde gayet iyi, kenbonshoku da en iyilerinden biri. Meyve kullanımı üst seviye, bir de üst düzey mızrak kullanım kabiliyetlerine sahip. Bu özellikleri kapatmaya verilen meyveler yetmeyeceği gibi, 1 ay gibi kısa sürede 3 tip hakiden herhangi birinde katakuriye yetişemezler idmanla. (tüm karakterleri şimdiye kadar gördüklerimiz üzerinden değerlendiriyorum. Göstermedikleri, sakladıkları güçlerini yeteneklerini vs. hesaba katmıyorum. Beklentiler üzerinden net sonuç belirlenemeyeceği için). Bir de üzerine doflamingo gibi bir hayvan var. K. Hakisi zayıf olsada b hakisi ve h. Hakisi oldukça yüksek seviyede ve meyve kullanımı konusunda top 10 da yer alabilecek bir karakter. Ve meyvesi de çok kullanışlı. Tek taraflı bir eşleşme olur. Ancak takımlar karılsa kata-sanji vs. Dof-zoro olsa ya da haki yatkınlıkları bakımından kata-zoro vs dof-sanji olsa (iki tarafa da k. hakisi iyi çevik bir karakter ve b. Hakisi iyi dayanıklı bir karakter gitmesi açısından) çok izlenesi seyir zevki yüksek bir dövüş olabilirdi.