Luffy, Zoro, Sanji dediğimiz kişiler Roger ve tayfasının yapamayacağı şeyi yapacaklar. O yüzden geçme ihtimalleri var. Bizim tayfa herhangi bir yonko tayfası olmayacak. Öyle bekleseydim, Zoro seri sonu standart bir sağ kol olur der geçerdim. Öyle olmayacağı için seri bitmeden o seviyelere çıkmasa bile mangaka o ışığı verir bize.O zaman pek ala beckmen Yonkou - Amiral arası seviyede olabilir? Çünkü olmasına engen bir durum yok. Ve gücü de shankse yakın olabilir. Şöyle düşün.
Shanks 100
Backmen 90
Amiral 70
Böyle bir şey olmayacak diye bir şey yok. Ben ray ve bekmenin gücünün amirale değil, kaptanlarına daha yakın olduğunu düşünüyorum. Şuanda da yaşayan en güçlü aktif sağ kol bence beckmen. Ben yukarıdaki rakamları öyle salladım öyle olmaya da bilir. Amirale yakın da olabilir bilemem. Ama ihtimal dahilindedir son vivre carda göre. Bu da bu shanksin gücünün kaynağını bize gösterir. Adamın sağ kolu hayvan oğlu hayvan gücünde olduğu için belki de ayakta duruyor.
Mesela bigmom tek başına shankse kafa tutabilir ama aynı anda shanks + beckmenden tırsabilir. Ama shanks tek başına bigmom + katakuriye kafa tutabilir belki de. Çünkü beckmen ile katakuri arasında anormal bir güç farkı çıkabilir. Belki de adam akıllı yonkou kapasitesinde olabilicek tek kişi beckmen çıkabilir. İhtimali vardır. olmaya da bilir. Ben ihtimaller üzerinden konuşurum. İlla böyledir demem. Ama insanlar sanki öyle demişim gibi algılıyorsunuz.
Sana şunu söyleyeyim şu anki imparatorların sağ kollarının hiçbiri amiral ya da amiral üstü falan olmayacak. Onu unutun. Amiral olma durumu sıradan bir şey değil. Çok istisnai durum olur ki o Korsan Kral'ın sağ kolunda olur yani.
Beckman'i en güçlü sağ kol görebilirsin, buna itiraz etmem ama amiral üstü falan çok havada kalıyor. Hele hele daha ne olduğu belli olmayan vivre card bilgisinden yola çıkarak.
Ben de sağ kollar hakkında fikrimi söyleyeyim. Şu an için baktığımızda her sağ kolun bir alanda uzmanlaştığını görüyoruz. Kata> gözlem, Marco > dayanıklılık. En azından bunları mangaya göre söylebiliyoruz. King'in silahlanmada, Shiryuu'nun hız(görünmezliğin de etkisiyle) ya da kılıç ustalığında diyelim. Beckman'in de üstün olduğu bir nokta çıkacak illaki. Zaten Beckman'in kart bilgisinde ''fiziksel mücadele açısından inanılmaz derecede güçlü'' diyor. Ama biz biliyoruz ki dövüşteki tek olay fiziksel güç değil. Bir sürü etken var yani. Bir de sağ kollar arasında aman aman güç farkı çıkmaz. Ödül farkı çıkar ama güç farkını yansıtmaz o. Onun da sebepleri az çok belli zaten.
Koyu yer o kadar alakasız ki. Shanks'in kendi bilgilerinde Wb ile eşit noktalara geldiğini söylerken Shanks'in ayakta kalmasına sebep olarak Beckman'i görmek çok anlamsız. Aynı Roger'ın KK olmasını Rey-Oden-Gaban gibi tayfa elelamlarına bağlamaya benziyor. Ama asıl düşünülmesi gereken bu adamlar bu kadar ses getiriyorsa kaptanları ne seviye çıkar olması lazım.