Yav aynı şartlar nasıl olacak anlatsana biraz.
Bak, yazındaki tezatlıkları söylüyorum. Diyorsun ki Luffy ile Zoro yakın, Luffy vs Zoro olayında meyve kullanıcısı ile kılıç ustası muhabbeti (yani yine yakın olabilecekleri imasında bulunuyon) falan.
Şimdi gelelim Zoro vs Enel dövüşüne; Luffy bu dövüşte herhangi ekstra bir şey almadı. Adam seri başından beri hangi meyveyi kullandıysa onu kullandı. Yani o zamana kadar tel meyvesini kullanıp o dövüşte lastik meyvesine geçip sonra yine tele falan dönmedi yani. Sizler öyle bir anlatıyorsunuz ki sanki sadece o dövüşe özel bu meyveyi kullandı.
Şimdi sen ne diyorsun onu anlamıyorum ben. Biri kılıç ustası, biri meyve kullanıcısı. Ve de diyorsun ki bu adamların gücü birbirine yakın. Ama bir yandan da istiyorsun ki kılıç ustası olan Zoro, Luffy'nin seri başından beri gücü olan lastiği alsın ve onunla Enel'i yensin. La madem arada o kadar fark yok, neden Luffy'nin gücüne ihtiyaç duyuyor.
Yoksa arada fark var ama Zoro, Luffy'nin gücünü alınca mı o yakınlık oluşacak falan.
Daha ne istediğinizi anlayamıyorz kardeşim be. Korkmayın, açık açık söyleyin işte