Uzun bir açıklama beklemiştim.Hani diyorum ya...
diye işte o hesap. :S
Uzun bir açıklama beklemiştim.Hani diyorum ya...
diye işte o hesap. :S
Bunu izlersen o uzun cevabı görürsün zaten forumun özeti.Uzun bir açıklama beklemiştim.
Biliyorum la onu da uzun bir Zoro vs Croco şeysi bekledim.Bunu izlersen o uzun cevabı görürsün zaten forumun özeti.
Ona cevap vermeye gerek bile yok imkansız şeylerin üzerine mi yazayım uzun uzun? :SBiliyorum la onu da uzun bir Zoro vs Croco şeysi bekledim.
Suyun altında nefesini tutup hızlıca hodyi nasıl indirdiyse, aynı şekilde ccyi de nefesini tutup hemen indirirdi. Luffy grizi Magnumu geri çekilip attıysa o onun sıkıntısı. Ccyi yenmek için illa böyle bir şey gerekmez..Artırıyorum... Zoro Caesar'ı da yenemezdi. Luffy bile grizly magnumu atmak için 30-40 metre ileriden saldırdı yakın dövüşte nefessiz kalmayayım diye ki Caesar o saldırıyı bile tuttu bir süre. Zoro'nun sleş ile Caesar'ı yenme ihtimali yok...
Yorulduk yorukduk.Ona cevap vermeye gerek bile yok imkansız şeylerin üzerine mi yazayım uzun uzun? :S
Ayıp ediyorsun Zoro'ya, Zoro Dof'un karşısına çıksa Zoro abem uğraşmasın diye Dof kendi kendisine sokardı o kılıcı.Aslında Zoro, Dof'u Luffy'e bırakarak kaptanını test ediyor. Bana layık mı diye. Biliyorsunuz Zoro hep Luffy'i gözlemler, kendine kaptan olup olamayacağını anlamak için. O yüzden bilerek bıraktı orada. Yoksa biliyorsunuz, afedersiniz kılıcı sokmak suretiyle Dof'u yener.
Onu atlamışım. Haklısın.Ayıp ediyorsun Zoro'ya, Zoro Dof'un karşısına çıksa Zoro abem uğraşmasın diye Dof kendi kendisine sokardı o kılıcı.
Aynen bandirir suya keser Crocoyu.Kılıcını suya bandırıp bandırıp keserdi Zoro sama @Sir Crocodile