Şıklarda Foxy neden yok. Foxy'yi boks maçında yener miydi reis?
Gerçi haklısın reis kaptan Nami’siz 2. komutan alamıyor. Yardımcısı 3. komutanı anca alır.Power up öncesi alamayacağını gördük işte onu diyorum. Power up ile bile zor ama Zoro power upıyla çok zorlanarak 3. komutan alır şimdi hakkını yemeyek.
Çoğu insan bence onu filler sanıyor.Şıklarda Foxy neden yok. Foxy'yi boks maçında yener miydi reis?
Herkes sık sık düşüyor o yanılgıya.Çoğu insan bence onu filler sanıyor.
Irklar derken hepsi insan ki 1 tane balık adam 1 tane de geyik var hepsi bu.Soy olarak demek istiyorsan o da luffy de D farkı bu.Sanji de gen mevzusu vardı o da onda çıkmadışunu unutmayın her nedense bizim tayfa daki kahramanların ırkları (çoppa, brook hariç) ırkları hep gizemli ve eski güçlü ırklar.. Bir tık tamam sıçtım dediğimiz anda ırk farkı ortaya giriyor.. gizemli güç patlaması veya power up veya yeni bir teknik vs vs vs.. yani zoro nun gücü OP evreninde abartmıyorum , uçtaki kişilerle eşdeger...
Bu arada konu farklı ama , shanksın yasupu direk aradığını ve direk ismiyle hitap edip çağırdığını biliyoruz.. ??? bunun hakkındabir teori yada görüş varmı link atarsa...)) arigato
Zoro zaten kan bankası gibi adam. Çaksa bu durumu kılıçla önce kendini keserdi.
Şu fark nasıl açılmış merak ettim? Luffynin daha yeni kullandığı ileri seviye hakiyi Zoro moneti keserken slashına ekleyip attı. Zoro kılıcından roger ve wb gibi olmasa da hakisini şekil alacak şekilde taşıracak kadar yüksek hakiye sahip. Amiralin saldırısına karşı atak yapabiliyor. Luffy ile aynı anda pat diye hızlı hareket edebildiğini gördük. Saldırı gücünün ebatını pikada gördük. Luffyden tek farkı geleceği görememesi o da sorun değil zira zoro da sanji ve luffy gibi hızlı hareket edebiliyor ve saldırı gücü enma ile daha da arttı. Luffy fark atmadı, anca zoroya yaklaşmış olabilir.Kaido'ya girenlerin önemi yok açıkçası ben zaten Kaido'yu pek önemsemiyorum artık ama yine de beklediğiniz gibi bir etki yapmayacağını da ekleyeyim.
Luffy şu an Zoro'dan 3-4 birim yukarda. Fark git gide açılır mı bilmiyorum ama şu an açılmış vaziyette. Zoro fanları bunu kabullenemiyor pek.
Robin bıçakla alıyordu Luffy bir yumruk attı cronun ağzı burnu dağıldı sen ne diyorsun. Sanki croco kesilmiyorCroco'yu isterse su logiası yemiş olsun alamazdı. Sanki eşit saldırı güçleri mi var da su avantajını kullandığında Zoro Croco'yu alırdı diyelim. Peh.