Belli ki çok beğenmişsinZülooğğğğğ
Belli ki çok beğenmişsinZülooğğğğğ
Tiryakisi oldum. Artık her gün kılıç koklayacağım. Hatta diş fırçalamak gibi. Sabah akşam.Belli ki çok beğenmişsin
Ohh misssTiryakisi oldum. Artık her gün kılıç koklayacağım. Hatta diş fırçalamak gibi. Sabah akşam.
Teşekkür ederim Bende konuyu ayarlarken baya hoşuma gitti eskiye dönmek. Zoro gerçekten başka.Hisler yeniden ortaya çıktı. Zoro Reyiz'dir reyiz.. Serinin en güzel sahnelerinden biri Luffy ve Zoro'nun birlikte dayak yediği sahne. Luffy'nin Zoro'ya sorgusuz güveni ve Zoro'nun da Luffy'i yanitlmayip tek bir soru bile sormadan dayak yemesi...
Bu arada Luffy'nin Zoro'ya verdiği tepkiyi bir de sadece Sabo'ya verdiğini gördük. Baya baya seviyor Zoro'yu.
Güzel konu olmuş emeğine sağlık...
Teşekkür ederimGüzel olmuş eline sağlık.
Eyvallah fazla kılıçtan oluyor bunlargercek bir zoro fani. takdir ettim
yav ölsünde kurtulak ne sevmesiHisler yeniden ortaya çıktı. Zoro Reyiz'dir reyiz.. Serinin en güzel sahnelerinden biri Luffy ve Zoro'nun birlikte dayak yediği sahne. Luffy'nin Zoro'ya sorgusuz güveni ve Zoro'nun da Luffy'i yanitlmayip tek bir soru bile sormadan dayak yemesi...
Bu arada Luffy'nin Zoro'ya verdiği tepkiyi bir de sadece Sabo'ya verdiğini gördük. Baya baya seviyor Zoro'yu.
Güzel konu olmuş emeğine sağlık...