Emeğine sağlık güzel döküman oluşturmuşsun.
Bir madde daha: Zoro; Sanji ile şaka yollu, Luffy ile ciddi kapışacak düzeydedir
Olayın özeti bu
Emeğine sağlık güzel döküman oluşturmuşsun.
Bir madde daha: Zoro; Sanji ile şaka yollu, Luffy ile ciddi kapışacak düzeydedir
Bu konuyu açtığı zamanlarda herkese çiçek, gülücük atıyordu. Banlanmıyordu o zamanlar.Bu ne??? Analiz değil bu destan, e kitap felan ..... Eline sağlık valla bir ara okuyacağım. Banlanıp sonsuz buğa girdiğinde bunları mı ayarladın naptın ??? Büshido
Zoro'ya değil de Zoro sever arkadaşlara yürüyorum. Yoksa Zoro kim ki onu kaale alayım. Başlıkta da olduğu gibi en fazla kralın sağ kolu olur. O kadar!!!Irade timsallari de arada homurdanır(tüm sesliler 'ö' nağmesiyle vücut bulur): Ben ikibin adama bedelim, bırakın ne hali varsa görsün.
Çok da mütevazı ve düşünceli sert çocuk...
@Çörekçioğlu Luffy bizimki hapiste seğirtirken, bakıyorum da sıkıntıdan Sanji'den yürüyorsun Zoro'ya.
Sanji'nin önce Page One'ı yendiğini bir öğrenelim sonra hakkında atıp tutarız Hayır p.up'a rağmen yarım kaldıysa üzücü yaniiiiZoro'yu çivilerle sado mazo anlar yaşatan Hawkins'ten bahsediyoruz di mi? Hani, Zoro'nun gözlemi iyi dendikten sonra iki dakkada çizmişti Zoro'nun kaportasını? Sonra Zoro ''Büyüksün abi'' demek zorunda kalmıştı. O Hawkins mi?
Zoro ne yapacak acaba kendi arkında Sanji'nin eleman indirdiğini öğrendiğinde. Yine bi hasetlik yapar
Bu arada Luffy fanı olarak cevap vereyim. Ne yapalım yani, manganın tamamını parçalara bölüp Luffy'den adamlık dersleri diye konu mu açalım Reisin gözüktüğü her sahnenin ayrı bir anlamı var. Aha daha son bölümde dedeye sahip çıkarak yine gösterdi kendisini. O yüzden Luffy açısından gerek yok öyle şeylere D:
Bol bol yeşillk var daha ne olsunHala efsane konu.
Sağ ol Bizim Yosunu sevmeyen One Piece'de sevmiyordurSağlam olmuş. Baştan itibaren okumak ayrı bir güzel oldu. Niye Zoro’yu ayrı bir sevdiğimi hatırlattı olaylar.
Eline sağlık
Sağ ol fandaşİyi emek vermişsin fandaş, eline sağlık.
Yok bunu önce atmıştım, o zamanlar ban nedir bilmezdim hahahaBu ne??? Analiz değil bu destan, e kitap felan ..... Eline sağlık valla bir ara okuyacağım. Banlanıp sonsuz buğa girdiğinde bunları mı ayarladın naptın ??? Büshido
Aynen öyle. İş ciddiye bindiği zaman Zoro ile Luffy işi alır götürürEmeğine sağlık güzel döküman oluşturmuşsun.
Sağ ol.Zoro reis adamdır.Eline sağlık..
Önceden ne güzel takılıyormuşsun, bozmuşlar seno bushidoYok bunu önce atmıştım, o zamanlar ban nedir bilmezdim hahaha
Ne yaptım ki, hala güzel güzel takılıyorumÖnceden ne güzel takılıyormuşsun, bozmuşlar seno bushido
Sağ olBir işte emek olması onu değerli hale getirmez bence. Ama sen tutku dolu bir iş yapmışsın. Eline sağlık.