Ivamania.İva - chan > germa ?
Ee. Koca forumda tartışacak bir ben kaldım.Hiçbir karakterin Fan’ı ile tartışmıyorum kusura bakma.
Ivamania.İva - chan > germa ?
Ee. Koca forumda tartışacak bir ben kaldım.Hiçbir karakterin Fan’ı ile tartışmıyorum kusura bakma.
Fan olmak kötü bir şey değil yanlış anlaşılmasın. Ama bu forumda bir karakterin fanıysan eğer, o karakteri Roger seviyesinde lanse etmek zorundasın sanki.Ivamania.
Ee. Koca forumda tartışacak bir ben kaldım.
Laboon, Chouchou, Merry ve bu arkadaşFan olmak kötü bir şey değil yanlış anlaşılmasın. Ama bu forumda bir karakterin fanıysan eğer, o karakteri Roger seviyesinde lanse etmek zorundasın sanki.
Bunu katılıyorumLaboon, Chouchou, Merry ve bu arkadaşnet Roger seviyesi.
Laboon, Chouchou, Merry ve bu arkadaşnet Roger seviyesi.
Forum asalet görsün
KK olacak kişi budur, şahsen ben ikna oldum. Resmen kral aurası fışkırıyor şu pozdan.
Cidden aşırı karizma çizilmiş yav. Hani bilmesek adamı en aşağı amiral seviyesinden başlatırız. Ne de olsa şekilciyiz.KK olacak kişi budur, şahsen ben ikna oldum. Resmen kral aurası fışkırıyor şu pozdan.
Aynen ha şaka yapmıyorum çok fena çizilmiş cidden de. Çok iyi ya.Cidden aşırı karizma çizilmiş yav. Hani bilmesek adamı en aşağı amiral seviyesinden başlatırız. Ne de olsa şekilciyiz.