Avatarına bakıyorum da ...Haki anlamında luffy önde.
Avatarına bakıyorum da ...Haki anlamında luffy önde.
Zoronun haki sınırını görmedik henüz oraları karıştırmaHaki anlamında luffy önde.
Bi avatar bi insana bu kadar yakışır.Avatarına bakıyorum da ...
Diyemeyiz Çünkü Roronoa Zoro'nun saldırı gücüne henüz şahit olmadık. Şahit olduğumuzda böyle bir eşitliğin olmadığını göreceğiz çünkü.Saldırı gücü= Luffy>Zoro
Dayanıklılık=Zoro>Luffy
Toplam güç=Luffy=Zoro diyebilir miyiz?
Statlara gelecek olursak sıralayalım. Saldırı gücü Zoro>Luffy Savunma Zoro> Luffy Dayanıklılık Zoro>Luffy B.haki Zoro>Luffy Bitiricilik Zoro>Luffy İrade Zoro=Luffy Kral haki Zoro=Luffy Zurna performansı Zoro>Luffy Bütün veriler böyle ama kaptan olduğu için Luffy daha güçlü.Usopp boşuna kaptan olmak istemiyordu.En güçlü olmak için istiyordu.Saldırı gücü= Luffy>Zoro
Dayanıklılık=Zoro>Luffy
Toplam güç=Luffy=Zoro diyebilir miyiz?
Bence de çıkar. @Roronoa Zoro@Smoker arkadaşın konudaki son üç mesajı. Bence buradan üç günlük kışkırtma cezası çıkar.
Süpersin ya xdDiyemeyiz Çünkü Roronoa Zoro'nun saldırı gücüne henüz şahit olmadık. Şahit olduğumuzda böyle bir eşitliğin olmadığını göreceğiz çünkü.
Statlara gelecek olursak sıralayalım. Saldırı gücü Zoro>Luffy Savunma Zoro> Luffy Dayanıklılık Zoro>Luffy B.haki Zoro>Luffy Bitiricilik Zoro>Luffy İrade Zoro=Luffy Kral haki Zoro=Luffy Zurna performansı Zoro>Luffy Bütün veriler böyle ama kaptan olduğu için Luffy daha güçlü.Usopp boşuna kaptan olmak istemiyordu.En güçlü olmak için istiyordu.
Geleceği görüp içten patlatma yapacak kadar iyi değildir. Ya da en azından ikisi birlikte yoktur. Artı kral haki faktörü de var.Zoronun haki sınırını görmedik henüz oraları karıştırma
Kralın hakisi mi? Eminönünde beş liraGeleceği görüp içten patlatma yapacak kadar iyi değildir. Ya da en azından ikisi birlikte yoktur. Artı kral haki faktörü de var.