Ne kenarı la Göğüsünün ortasından çıkan bi lav nasıl kenardan geçebilirKenardan almış kabul olmaz, ortadan geçecek
Ne kenarı la Göğüsünün ortasından çıkan bi lav nasıl kenardan geçebilirKenardan almış kabul olmaz, ortadan geçecek
Ha?Meyveyide hesaba katıyor galiba.
G3 G4 dayanaklılığınıda hesaba kat.
Vurduğu yeri de mi görmüyon arkadaş, kenardan yemiş ortadan çıkmış işte halla hallaNe kenarı la Göğüsünün ortasından çıkan bi lav nasıl kenardan geçebilir
Ulan ne adamsın redVurduğu yeri de mi görmüyon arkadaş, kenardan yemiş ortadan çıkmış işte halla halla
Koltuk altından göğüse doğru almış darbeyi işte
Luffy hiç böyle ağır bir hasar yemedi ki?G3 G4 dayanaklılığınıda hesaba kat.
Adamın omzunun arkasından girip göğüsten çıkıyor. Teğet geçmiş demiVurduğu yeri de mi görmüyon arkadaş, kenardan yemiş ortadan çıkmış işte halla halla
Kalbe yese zaten hiç kurtuluşu yokkiVurduğu yeri de mi görmüyon arkadaş, kenardan yemiş ortadan çıkmış işte halla halla
Her şey bitti kapak gibi ortada olan görüntünün açıklamasını yapıyoruz alla alla yaUlan ne adamsın red
Teğet geçtiğini iddia eden yok bildiğin içinden geçmiş sadece ortasından geçmemiş diyorum benAdamın omzunun arkasından girip göğüsten çıkıyor. Teğet geçmiş demi
Kim bilir o hıyarın kalbi neresindedir, ölseydi de kurtulsaydık gereksizdenKalbe yese zaten hiç kurtuluşu yokki
Aynen bende sevmiyom tayfaya falan gelmesin.Her şey bitti kapak gibi ortada olan görüntünün açıklamasını yapıyoruz alla alla ya
Teğet geçtiğini iddia eden yok bildiğin içinden geçmiş sadece ortasından geçmemiş diyorum ben
Kim bilir o hıyarın kalbi neresindedir, ölseydi de kurtulsaydık gereksizden
Delirmişsin sen Bir daha ki sefere metreyle ölçeriz tam ortası mı diye :SHer şey bitti kapak gibi ortada olan görüntünün açıklamasını yapıyoruz alla alla ya
Teğet geçtiğini iddia eden yok bildiğin içinden geçmiş sadece ortasından geçmemiş diyorum ben
Kim bilir o hıyarın kalbi neresindedir, ölseydi de kurtulsaydık gereksizden
Şurda hep gülüyorum. Hareket çekiyor sanki Jinbei sfjkldjasBen de Zoro'nun şunu yapabileceğini sanmıyorum.