Olduğu arclarda rakiplerine zorlanmadan tek attıZoro iki yıllık aradan sonra bakış atma ve poz verme dışında bir aksiyon yapmadı la.
Olduğu arclarda rakiplerine zorlanmadan tek attıZoro iki yıllık aradan sonra bakış atma ve poz verme dışında bir aksiyon yapmadı la.
Kaptanı defalarca aldı sağ kolu da alsın ne olacak yahuKata'nın yumruğunu mu ağzına alacak?
13 yıldan beri ciddi dövüşünün olmaması Zoro'nun değerinden azaltmaz. Aksine ciddi bir Zoro dövüşü Half-Life 3 gibidir bir gün gelecek ama kim bilir... Geldiği zaman tüm Luffy dövüşlerini gölgede bırakacak mı? Bırakacak.Reis senin ve zoro fanlarının azmine hayranım. Adam'ın en son ciddi dövüşü 13 sene önce oluyor ve siz hala aynı azim ve istekle bekliyorsunuz. Valla bravo.
Dünyanın en güçlü kılıç ustası olmak ders 1.Keskin bir bakış ve yavşakça sırıtış.Dersini iyi almış işte.
Mahallede çoluk çocuğu dövüp kendini bir şey sanıyor xdÇer çöp kesip soft antrenman yapıyor işte. Kardiyo yapıyor reyis.
9 dağ 8 denizde tek atmadığı kimse yok.Olduğu arclarda rakiplerine zorlanmadan tek attı
Reyiz madem beklentindeDaha dirençli olmasını bekliyordum o benim beklentimdeki sorun. Sizin gibi yav biz Zoro'nun dayanıklılığını biliyoruz Mangaka saçmalamış şeklinde yorum yapmamızı izin verilmiyordu bizim.
Yani Luffy’nin dayanıklılığı>Amiraller mi? Yapma gözünü seveyim Chris. Zaten benim Luffy ile bir derdim yok. Her zaman diyorum bir daha diyeyim; Luffy de, Zoro da hayvan gibi dayanıklı. Bunu bir kaç sahne bozamaz. Ama bazı Luffy’ci arkadaşlar öyle bir konuşuyor ki, aynı konuşmayı kendi adamları için yapmıyorlar. Bende onların bakış açısından bakıp; o zaman bu böyleyse, bu da böyle diyorum, o zaman da anlamamazlıktan geliyorlar...Amiral'e bunu yapan saldırı luffy'i anlık bayılıtıyorsa, bu luffy'nin dayanıklı olduğunu ve saldırının güçlü oldugunu gösterir.
Luffy de bildiğin dövüşte yarıldı? Ama hamsi ile kan bağı için kan ihtiyacına düştü öyle mi? ...Adam bildiğin dövüşte yarıldı ama Enma'yı alacağı için mi bayılmış oldu??
Uçucam diye hilkat garibesine dönmesinden iyidir alpaDemek Pica, Amiral Orlumbus olmasa ucuz bir hamleye yenilmeyecekti. Nereden bilsin Zoro top gibi uçarak geliyor.
Dediğini Kid'le beraber yaptılarMahallede çoluk çocuğu dövüp kendini bir şey sanıyor xd
Onu bu arcta görürüzDünyanın en güçlü kılıç ustası olmak ders 1.Keskin bir bakış ve yavşakça sırıtış.
Mahallede çoluk çocuğu dövüp kendini bir şey sanıyor xd
9 dağ 8 denizde tek atmadığı kimse yok.
Top olmaktan iyidir. Karizma sevicilerin de Dragon gibi at hırsızının fanı olmaları bir garip.Uçucam diye hilkat garibesine dönmesinden iyidir alpa