İki gün kalmış şimdiki kitabın süresinin bitmesine.Bugün müydü ki tarihi :S
İki gün kalmış şimdiki kitabın süresinin bitmesine.Bugün müydü ki tarihi :S
Peki. Okuyacağın bi kitabı yazayım bari umarım okuyanı azdır. Albert Camus - Düşüş. 2 hafta fazla mıdır acaba :S Artık ne kadar uygun görülürse.İki gün kalmış şimdiki kitabın süresinin bitmesine.
Yardımsever mod @Kuroro vermiş cevabını ^^Bugün müydü ki tarihi :S
Nesi var?Konu unutulmaz da kitap okuyan kalmadı herhalde. Hadi benim kitap dandik diyelim. @grizzly 'nin önerdiği kitabın nesi var? Ayıp be kardeşim.
Sınavdan sonra alıp bir haftada falan okurum. Albert Camus güzel seçim.Peki. Okuyacağın bi kitabı yazayım bari umarım okuyanı azdır. Albert Camus - Düşüş. 2 hafta fazla mıdır acaba :S Artık ne kadar uygun görülürse.
Sesi.Nesi var?
Okunsaydı belki olabilirdi sesi.
Sen gene iyisin. Bir de yazdığının okunmadığını düşün. Dram.Okunsaydı belki olabilirdi sesi.
Benim için bir şey farketmedi. Uzun zamandır okumayı planlıyordum ve okudum. Ama zavallı kitaplar okunmayı planlıyorlardı belki de ve okunmadılar. Okunmamış kitaplar yarım kalmış kitaplar mıdır sevgili amaneden?Sen gene iyisin. Bir de yazdığının okunmadığını düşün. Dram.
Hiç başlanmamış bir şey yarım kalır mı sevgili grizzly?Benim için bir şey farketmedi. Uzun zamandır okumayı planlıyordum ve okudum. Ama zavallı kitaplar okunmayı planlıyorlardı belki de ve okunmadılar. Okunmamış kitaplar yarım kalmış kitaplar mıdır sevgili amaneden?