bir dosta cevap vermekle düşmana konuşmak çok farklı şeyler. bu adamların denizlerde en çok değer verdiği şeyler özgürlük ve esir alınıp konuşturmak mümkün değilBen konuşmamak gibi bir adetlerinin olduğunu düşünmüyorum. Öyle olmasa Roger Wb'ye söylemek istemezdi veya Rayleigh Usopp sorduğunda cevaplamaya başlamazdı.
Hazineye de kaldırmazsın be Roger!?!?!?ereksiyonu diye okudum ilk noluyo lan diye daldım konuya.yanlış alarm.
Ona bakılırsa tayfadaki diğer üyelerde biliyor. Bence her ne kadar kötü olsalarda Big Mom, Kaido vs.. daha doğrusu eski denizciler-korsanlar arasında az da olsa birbirine saygı gösterdikleri belli. Misal Shiki, ne kadar Roger'a rakip olsa da tutuklandığında çok şaşırıyor ve gücünden bahsediyor.Roger'ın Garp'a güveni, Beyazsakal'ın Garp,Sengoku ve yazabileceğim pek çok örnek gibi, birbirine rakip,düşman olsalarda saygı gösterdikleri aşikar.Peki o zaman benim size sorum; Rayleigh son adaya nasıl gidileceğini biliyor. Madem Kaido ve Koca dana bu kadar çok kk olmak istiyor; o zaman tek başına olan bu yaşlı adamı neden hala esir et(e)mediler ?
Sadece o değil tüm tayfası gülüyor. Adanın adını bile Laugh Tale koyuyor adamlar. ?Roger her şeye gülen bir tip. One Piece'i görünce gülmesi normal bir tepki, kahkaha atması ise One Piece'in gizeminin vermiş olduğu duygu artışıdır en fazla. Yani Roger'ın gülüşünden One Piece çıkarımı yapmak imkansız gibi bir şey bence, adam ne görse gülerdi zaten
Konuyu açanın da Yubashiri-sama olduğunu düşünmüşsündür o halde.ereksiyonu diye okudum ilk noluyo lan diye daldım konuya.yanlış alarm.