Her şeyin sesini duymayı dövüşlerinde de kullanıyordu tahminimce. Skypiea rahiplerinde ki mantra olayı gibi.
O film cannon değil: Bunun anlaşılması ne kadar zor. Hem sıkıyor olsa bile bu gösterdiği şeyi kullandığı anlamına gelmiyor mu? Dillema'dan çıkamıyorsun be birader. Ne diyeyim ki benE buna ne diyecen?
Bu yorumu tuttum. +
Ben fiziksel güç diyorum, meyve yoktur. Ama yeri gelince kılıç da tabanca da kullanıyordur. Tam bir korsan çıkacak eğer işlenirse.
Buna + yok mu?Roger bence aynı zamanda çirkef biriydi, gerekirse arkadan falan bile vururdu diye düşünüyorum. Garp'a tüm tayfa dalıyorlardır ya da önce Ray ile vs attırıp yorup kazanmayı garantiliyordur. Teach gibi biraz kötü çıksın, hatta onu aratsa ne güzel olur.
Ona eksi verirdim ben şahsen.@Monkey D. Luffy Ben 1 ve 3 diyorum yalnız, öyle bir seçenek yok. Tekme, yumruk, kılıç, tabanca ve etrafında bulduğu her şey ama meyvesiz.
Buna + yok mu?
Ya kardeş al sana gösteriyoruz laf olsun diye eline tıkadığı silahları ve Roger'a da aynı mantık olabilir diyoruz sen hala kanon manon bi şeyler sayıklıyorsun.Abartılcak birşeyde demedik ki anasını satayım ne bu isyan.O film cannon değil: Bunun anlaşılması ne kadar zor. Hem sıkıyor olsa bile bu gösterdiği şeyi kullandığı anlamına gelmiyor mu? Dillema'dan çıkamıyorsun be birader. Ne diyeyim ki ben
Roger zaten kötü biri. Kesinlikle Luffy gibi iyilik meleği falan değildi. Seride bir çok kez de geçmiştir.Roger bence aynı zamanda çirkef biriydi, gerekirse arkadan falan bile vururdu diye düşünüyorum. Garp'a tüm tayfa dalıyorlardır ya da önce Ray ile vs attırıp yorup kazanmayı garantiliyordur. Teach gibi biraz kötü çıksın, hatta onu aratsa ne güzel olur.
L'yi Big Mam yapmış.Beyazsakal'ın sadec göğsünün ortasındaki yara Roger'dan. Diğerleri başkaları tarafından açılmış.