Farketmez, Beyazsakal için dünyayı yok edicek güçte olduğu databook'da geçiyorsa link atarmısınız rica edersem.
Farketmez, Beyazsakal için dünyayı yok edicek güçte olduğu databook'da geçiyorsa link atarmısınız rica edersem.
Hatırlamıyorum böyle bir şeyi. Bir tek wb ace ye oden bile yenemedi sen kimsin dedi lakin en güçlü kılıç ustasıydı denilmedi ...Oden için Roger yaşarken en güçlü kılıç ustası denilmemis miydi bir yerde?
Tabanca uzak mesafe için, genelde kılıç kullanıyordur.Evet ama tabancayı da süs diye taşımıyor ise en mantıklı seçenek ikisinin birlikte olduğu. Meyve çıkma şansı bile halen var aslında ama bu saatten sonra ters köşe olur.
Garp'ın tırnağı etmez bu gavat. Masum denizci erlerini fırsatını bulduğu an sırtından vurduğu vardır bunun yoksa ne olayım.Garp'ın kılıçlısı.
Reis resim gözükmüyor ama, manga sayfası herhalde. Bana yazar onaylı lazım, tartıştığım kişiler hyperbole diyor.sorduğun şey bu.
Reis resim gözükmüyor ama, manga sayfası herhalde. Bana yazar onaylı lazım, tartıştığım kişiler hyperbole diyor.
Çay ikram edecek hali yok sonuçta.Garp'ın tırnağı etmez bu gavat. Masum denizci erlerini fırsatını bulduğu an sırtından vurduğu vardır bunun yoksa ne olayım.