---------------------Anime izleyen arkadaşlar buradan sonrası spoiler içerir---------------------
Sanki kafamdan uyduruyorum. Dövüşten kareler gördük. Peki neler oluyordu? Doflamingo sağı solu ipe dönüştürmüş hem saldırı hem savunma yapıyordu. Luffy de kaçıyor arada kafa yumruk dalıyor. Ben o 20 dkda Doflamingo'nun iyice toparlandığını düşünüyorum. Eğer o kadar darbe üstüne bir daha darbe alsaydı gösterilirdi ve iyice perte çıkardı adam.
Senin bahsettiğin neydi? Doflamingo'nun gemide konuşması. Ee ben de onu söyledim günler sonra diye. Elbet daha erken de uynamış olabilir fakat gösterilmemiş şeyi sen söylüyorsun 2 saat diye :S
Doflamingo'nun elini bile kaldırmasına gerek olmayan çöpler o kadar mesele ve troll konusu oldu ki inanamıyorum ya
30-40 dandik kolezyum savaşçısı... Aralarında kaçtır hepsini yenip şampiyon olmuş inanılmaz savaçtı über Spartan var hani Luffy'nin teklediği...
Luffy Law'ın saldırısının işe yaradığına inanıyor zaten yaramamış olması imkansız. Fakat Luffy'nin aksine Law kimin yendiğinden bahsediyor 807. bölümde.
letsheveluk