Üye silindi 1004
Yumurtadan çıktığında da doktor mu? Yoksa sonradan mı almış diplomayı?Yumurtadan Marco çıkacak.Roger içki sofrasında beyazsakala hediye edecek.O da bakıp büyütecek sağ kolu yapacak.
Yumurtadan çıktığında da doktor mu? Yoksa sonradan mı almış diplomayı?Yumurtadan Marco çıkacak.Roger içki sofrasında beyazsakala hediye edecek.O da bakıp büyütecek sağ kolu yapacak.
Onu bilmiyorum kronoloji tutuyor mu onu da bilmiyorum ama ben daha iyi yazdım gibi geldi.Yumurtadan çıktığında da doktor mu? Yoksa sonradan mı almış diplomayı?
Tutuyordur bence Xebec'ten sonra sıkıldıkça WB'ye salça oluyormuş Roger...Onu bilmiyorum kronoloji tutuyor mu onu da bilmiyorum ama ben daha iyi yazdım gibi geldi.
Zaten bizim fb sahnesinden önce bir kez daha karşılaştıkları kesin vadi olayından sonra.Roger kaptanını dövdüm sen kaçtın seni de döverim diye gelmiştir buna.Roger boyundan büyük konuşunca da haddini bildirmiştir Wb.Ben eski ben değilim güçlendim gibisinden.Sonrası da bizim gördüğümüz fb işte.Tutuyordur bence Xebec'ten sonra sıkıldıkça WB'ye salça oluyormuş Roger...
O ananas. Lütfen karıştırmayalımYumurta Marco
Bence daha çok "Xebec gibi marjinal ve radikal fikirleri var mı?" ona bakmaya gitmiştir. Olmadığını görünce kanka olmuştur.Zaten bizim fb sahnesinden önce bir kez daha karşılaştıkları kesin vadi olayından sonra.Roger kaptanını dövdüm sen kaçtın seni de döverim diye gelmiştir buna.Roger boyundan büyük konuşunca da haddini bildirmiştir Wb.Ben eski ben değilim güçlendim gibisinden.Sonrası da bizim gördüğümüz fb işte.