Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Roger, Beyazbıyık ve Garp Arasındaki Güç İlişkisi

o zaman mihawk da dünyanın en güçlü kılıç ustası değil, dragon en çok aranan adam değil bunlar hep başkasının düşüncesi. Ki bunlar hep manganın içindeki birilerinin düşüncesi. Ama biz okuyan olarak kabul etmeyelim. Zira manganın içindeki adam bizim gibi manganın dışındaki adamdan daha iyi biliyor. O zaman roger da korsanlar kralı değil. Halkın verdiği bir isim bana göre wb korsanlar kralı. böyle mi düşünceğiz. Tartıştığımız konuya bak.
Zamanı gelince en olmaz konuları tartışıp, en olmaz fikirleri savunuyorsun. Bu mesele mi garip geldi. Yapma Allah aşkına. Ben kendi yorumumu yaptım. Diğer arkadaşlar kendi yorumunu yapıyor. Farklı yorumlar çıkıyorsa ortaya tartışılabilir bir konudur.

Dragon, söylediğin gerçekten mantıklı. Şu ana dek çerçeve içerisinde verilenler kesin bilgiler gibi duruyor ama bilemiyorum. İstisnai durumlar olabileceği kanaatindeyim.

Garp>Beyaz Sakal>Roger. Garp ve Beyaz Sakal, Korsanlar krallığını Altın tepside Roger'in önüne koymuştur bence. Roger, EN BÜYÜK DÜŞMANLARI'nın sempatisini kazanabildiği için KK olmuştur, zaten denizlerdeki en tehlikeli güçte oydu(İmza:Mihawk).. Roger 1vs1 de en sonda gelir bana göre, bunda ki en büyük etkende tayfasıdır benim için.. 100-99-98 olayı gibi bir farkla ama.

Beyler herşeyden önce şunu söylemek istiyorum, bu 3 adam seri içerisinde bi istisna onların seviyesine gelebilen yok onlar başka ve birbirlerine denk adamlar. Bana göre meyvesinden ötürü WB'ye öyle bi ünvan vermişler çünkü dünyayı yokedebilecek bi güçten bahsediyoruz. Kimse de böyle bi gücü elinde bulunduran ve KK ile denk dövüşmüş bi adama hayır sen o ünvanı haketmiyorsun demez. Elimizde bu adamların denk olduklarına dair bariz kanıtlar var durum buyken Wb'nin en güçlü diye anılması benim için bişeyi değiştirmez açıkcası. Roger ve Garp denkler hatta olabilecek en yakın şekilde denkler ki sürekli birbirlerini ölümün eşiğine getirmişler bundan ötesi var mı ? Yok. Aynı şekilde Wb'de Roger ile denk dövüşüyormuş şimdi burdan çıkan sonuca göre bu 3 adam denktir. Ben kendimce Roger'ı çok çok az olsa da WB ve Garp'tan önde görüyorum. Birde Roger'ın hastalık durumu var bazı arkadaşlar Roger hastayken bu adamlara denkse sağlıklı hali ne kadar üstündür diyip Wb ve Garp'ı bi nevi küçümsüyolar. Bence durum öyle değil Roger gençlik döneminden beri korsan ve hastalığa 40'lı yaşlarda yakalanıyodu(yanlış hatırlamıyosam) sonra bikaç sene içerisinde KK oluyo istese daha öncede olur ama öyle bi amacı yokmuş, belli ki hasta olunca bişeyler yapmak istemiş ölmeden önce. Yani diyorsanız ki Roger 40 yaşından sonra bu adamlarla tanıştı,dövüştü bütün sırlarını paylaşcak kadar yakın birer dost ve aynı zamanda ezeli rakip oldular ona bişey diyemem tamam Roger çok üstün bu adamlardan,hastayken onlara denkmiş derim. Ama bana göre böyle olması imkansız mantıksız yani birçok kez karşılaşmış birçok kez dövüşmüşler birine Raftelin yerini söylüyor diğerine oğlunu emanet ediyor 40'ından sonra bikaç yılda yapcağı işler değil bence bunlar o yaşa kadar birçok kez dövüşmüşlerdir birbirleri ile o yüzden Roger hasta olmasına rağmen onlara denk normalde daha güçlüdür olayına katılmıyorum.

Nasi yha garpla roger esit guctemi o zaman garp ve sengoku altinaslan shikiyi zor yenmiser madem garp roger esit garp shikiyi tek yenebilirmi yada tam tersi roger shikiyi yenemezmi yani ? İlginc mantiklar yurutuyorum

Monkey :D Luffy

roger wb garp tahmin etmek çok zor özellikle wb garp arasındaki çünkü artık seriyede direkt bir etkileri kalmadı roger öldü wb öldü garp emekli oldu (belki hala garptan iş çıkabilir)hatta shiki ve sengokuyuda sayalım adam akıllı bir wb nin gücünü gördük üçlüden garp ve roger hala muamma garp ın savaşta yaptığı tekşey marcoyu yumruklaması ordada pek bir düşündü yani herif tamamen ünvanı için katıldı savaşa göstermelik olarak ama gördüklerimizle wb garptan bir tık önde belki belki sadece 2 sinin dövüşü bile marineforda o kadar zarar verirdi rogerla garp arasındaki ilişki smoker luffy gibidir belki ama hakikaten eşleşme yapınca bence kişisel fikrim seri ile alakalı değil garpın wbden güçlü olması gerektiğidir adam D seride bu üçlüde en çok gördüğümüz eleman rogerın saygısını ve güvenini kazanmış bir adam(wb de kazandı ama wb mert ve gözü yükseklerde olmayan adamdı ayrıca korsanın korsana güvenmesi bir yerde makul ama bu adam marine bu krallık mevzusu falan kafadan düşman belkide aynı soydan ve garpın roger a bir durumu var luffy gibi sürekli yenecem diye gidiyor yani 2 si arasındaki mücadele sayısı wb ninkenden fazladır)ve garp ın meyvesi yok oda garp ı her çıktığı sahnede kahraman diyip bir ton övdürüyor ama akainu wb gibi bir meyvesi yok o zaman hakisi ve muhteşem bir gücü vardır shanks gibi

Roger'ı wb ve garp'ın çok çok azda olsa önünde görüyorum hani daha güçlüdür demiyorum ama nedense daha etkileyici geliyor bana. Roger = Garp = Wb diyorum ama 0000001'lik bi farkla Roger öndedir sanırım tabi o kadarcık farkın bişeye etki etceği yok maksat Roger'ı övmek:D

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık