Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Rocks D. Xebec

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Etkilendim.

Kullanılan: 202 84.9%
  • Umurumda olmadı.

Kullanılan: 36 15.1%

• Kullanılan toplam oy
    238
Bu adamın geçmişinin gösterilmesi lazımdı, damdan düşer gibi seriye çok güçlü girmesi mantık hataları yaratıyor.

--Xebec görünene göre denizci/devrimci/korsan/ödül avcısı/krallık koruması vs değilken 35li yaşlarda hasarsız Amiral öldürecek güce nasıl kavuşuyor ?

--Şuan 35li yaşlarda hasarsız Amiral öldürebilecek kimse gösterilmedi, TV Garp 40, Roger 39 WB 36 yaşında, hala o seviyede değiller

--Memleketi olan TVde güçlü kimse gösterilmedi

--Davy klanının Devler/Balıkadamlar/Lunarianlar/Bukanerler gibi güç veren bir özelliği yok görünüyor. Ki zaten Davy ırk değil klan diye geçiyor.

--BM gibi Anomali desen değil, WB gibi azman desen değil, sıradan insan gibi duruyor

--Oden gibi doğuştan azman desen, onda bile Wano TVden katkat güçlü bir ülke, üstüne kendilerine ait haki ve silah teknolojileri var.

--Xebece Mihawk gibi slash atmayı veya top mermisi gibi kılıç savurmayı Kral Haki ekli saldiri atmayi kim/nerde/neden öğretti.

Baya baya can sıkıcı buluyorum bu durumu.

Bu adamın geçmişinin gösterilmesi lazımdı, damdan düşer gibi seriye çok güçlü girmesi mantık hataları yaratıyor.

--Xebec görünene göre denizci/devrimci/korsan/ödül avcısı/krallık koruması vs değilken 35li yaşlarda hasarsız Amiral öldürecek güce nasıl kavuşuyor ?

--Şuan 35li yaşlarda hasarsız Amiral öldürebilecek kimse gösterilmedi, TV Garp 40, Roger 39 WB 36 yaşında, hala o seviyede değiller

--Memleketi olan TVde güçlü kimse gösterilmedi

--Davy klanının Devler/Balıkadamlar/Lunarianlar/Bukanerler gibi güç veren bir özelliği yok görünüyor. Ki zaten Davy ırk değil klan diye geçiyor.

--BM gibi Anomali desen değil, WB gibi azman desen değil, sıradan insan gibi duruyor

--Oden gibi doğuştan azman desen, onda bile Wano TVden katkat güçlü bir ülke, üstüne kendilerine ait haki ve silah teknolojileri var.

--Xebece Mihawk gibi slash atmayı veya top mermisi gibi kılıç savurmayı Kral Haki ekli saldiri atmayi kim/nerde/neden öğretti.

Baya baya can sıkıcı buluyorum bu durumu.
Ben bu durumu şöyle görüyorum...
İki kelime "geriden geliyoruz"
Oda bir şekilde sır gibi olan şeyleri açığa kavuşturuyor ama
İşin içine tutarlılık girince orada herkese sevdiremiyor
Bir türlü "en güçlü" tanımına uygun birisini koyamıyoruz
Roger en güçlü korsan olarak lanse edildi ama Xebec gördüğüm kadarıyla üçe beşe katlar gibi duruyor
Bak işte birbirimize cevap verirken bile kantarın topuzu kaçıyor :artiz:

Mükemmel bir villain... Acımadan kolayca bir amiral öldürebilen , Garling gibi kendini ölümsüz sanan züppelerin anasından emdiği sütü burnundan getiren gerçek bir yiğido.

Ölümü muhtemelen kalleşçe olacak ama genede tanımak güzeldi. Bıktık lan bu Garp sülalesinden 🤣🤣

Oğlu Teach ın babasına çekmemiş bir korkak olması ise kaderin bir cilvesi sanırım. Babasında şeytan meyvesi yokken Kral olması bir yana oğlunun ise şeytan meyvesiz bir hiç olmasını hiç saymıyorum bile...

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık