Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Rocks D. Xebec

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Etkilendim.

Kullanılan: 193 82.8%
  • Umurumda olmadı.

Kullanılan: 40 17.2%

• Kullanılan toplam oy
    233
Başarısız sauron. Imu sahnesi de yazarın aşırı ucuz kolpası. Oraya gelen adam 1 el sıkmadan gitmemeli. Belki yanındaki mermiye kafa atacaktı ama görürdük o zaman ki formunu. Çok tepeden düştü önüne geleni yeniyor eziyor vs. Hadi tayfayı tek tek toplamış korsanlik kuralı neyse uygulamış da.. geri geleceğim lafının altı boş kalır. Sen 4 yıl 1 ada için uğraş sonra seni yok etsinler. Bari şurada şöyle silah var onunla hükumeti yok edeceğim falan deseydi, belki der. Amma fb loki ne biliyor ise, god valley yine cizilmeyecek malum babası tayfaya katılmadı orası hakkında kimse bir halt bilmiyor. Kuma falan belki aklı gelirse anlatır, o da belki. Neyse çok tepeden düşen seri güç dengesini bozan karakter oldu, gerçi şövalye cart curt derken denge kalmadı.

Kendinden beklenildiği gibi güçlü bir karakter çıktı.Bunun aşağısı zaten saçma olurdu.Roger sağ kolu güçten düşmüş 78 yaşındaki hali bile neler yaptığına şahit olduk.Aynı yaşta Garp ında ne kadar piskopat olduğunuda gördük.

Bu tarz karakterlerden senelerdir gram etkilenmiyorum. Hele Xebec gibi retconlarla bezenmiş ve bomboş şişirilmiş olunca. Animede izleyince etkilenir miyim, mümkün. Belki de çok sevdiğim bir seslendirmene verecekler, iyi bir atmosferle entegre edilip görüşlerim değişecek. Elbette mümkün. Karasakal ağabeyin babası oradan da bir albenisi var ama ıh, geçmedi hiç.

Roger'ı hâlâ çok daha özel bir adam olarak görüyorum kendisinden. Beyazsakal'ı göremem ama artık galiba çünkü lore'a göre bayağı önüne geçirilecek gibi duruyor. Gerçi Roger'ın da eski tasarımı için konuşuyorum tabii, yeni şaklaban hali kalsın.

Şurada kaldık.
One Piece olarak bakmayacaksın, Retcon Piece olarak bakacaksın :p

Bak, Smoker'i pek etkileyememiş. Tersini yapıp, gidip denizci olmuş:D

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık