İlk görünümBeyazsakalın göğsünü yaraladığını ve Shanks’in oğlu olabileceğini düşünüyorum.Roger dövüşten sonra çocuğu kaçırmıştır babası ölünce.
İlk görünümBeyazsakalın göğsünü yaraladığını ve Shanks’in oğlu olabileceğini düşünüyorum.Roger dövüşten sonra çocuğu kaçırmıştır babası ölünce.
O değil de ikinci resimde bantlar hep yaralarının üzerini kapatmış, sanki taze almış gibi orada yaraları?İlk görünüm2.rockstarla olan3.savaş zamanı
Cüce falan değil yav. Yanındakiler fazla uzun. :dCüce reyis
O boyla nasıl bir hükümdarlık kurmuş merak ediyorum
Rockstar dan sonra yaralar artmış zaten. Bir şekil yaralamışlar yani. Hatta ace yi tayfaya alırken de yaraları baya var. Tek çizgi roger dan ise diğerleri kimden ya da kimlerden bu da önemli. Wb gibi birine yara bırakmak hani...O değil de ikinci resimde bantlar hep yaralarının üzerini kapatmış, sanki taze almış gibi orada yaraları?
Bak bunları unutmuşum. O zaman kutsallardan biri yaptı kesin yada hükümetten biri.İlk görünüm2.rockstarla olan3.savaş zamanı
İsim bilemem lakin birden fazla bu adama yara verilmiş. Wb ye bunu yapacak kaç karakter bu önemli aslında. Görür müyüz ? Mangaka:yooBak bunları unutmuşum. O zaman kutsallardan biri yaptı kesin yada hükümetten biri.
Shanks ile bağlantılı.Roger'ın gemisindeydiniz diyor aynı muhabbette ama Roger demiyor da o adam diye özellikle vurgu var.Başka birini kastediyor yani.Tabii o zamanlar biz doğal olarak Roger diye düşündük.Artık ihtimali az flashbackte göstermemezlik etmez kritik olayı.İsim bilemem lakin birden fazla bu adama yara verilmiş. Wb ye bunu yapacak kaç karakter bu önemli aslında. Görür müyüz ? Mangaka:yoo