Hahaha, bu iyiymiş.Robin dediğin şey poneglif okuyabilen iki tane meme.

Hahaha, bu iyiymiş.Robin dediğin şey poneglif okuyabilen iki tane meme.
'Burayı terk et' dersem banlanır mıyım, ona göre diyeceğim.Bana şu gereksiz karakter hakkında bir şey yazdırıp parmaklarımı yordurma. Benim mottom her zaman aynıydı. #robinölsün
Bakalım
Hayır.'Burayı terk et' dersem banlanır mıyım, ona göre diyeceğim.
Ulan tam aklımdakiler be.Biraz da mistress ve fetişizm koydun mu oraya tamamdır.Robin seride ilk görüldüğünde maalesef çekiciliği serideki yeteneğinin ve etkisinin önüne geçmiş bir karakter.Oda'nın Robin için erotik kıyafet ve renk seçimi olsun, gerek Robini seslendiren Kadının tok sesi olsun, gerekse tayfaya ilk katıldığında erotik hareketler sergilemesi olsun,o dönem İnsanoğlunun başkalaşmış bir versiyonu olan Ergenusların hayallerini süsleyen 30 yaş üstü milf nude işçisi haline gelmiştir maalesef.
İlerleyen zamanlarda çizimini de bozdular zaten.Sıfır kaldı kadıncağız.Memitolar iyice tombikto oldu.Yamuk yumuk çizmeye başladılar.
Son durumunu bende bilmiyorum.Balık adam arc'da bıraktığım için seriyi..
Oda'nın bu olayı bilinç dışı yapması imkansız.İt herif bile bile Robin'i fetiş bir karakter olarak soktu seriye.Kitabe okuması falan hava civa.Bence karısından gizlediği bir şeyler var...Ulan tam aklımdakiler be.Biraz da mistress ve fetişizm koydun mu oraya tamamdır.