Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Rob Lucci

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 122 43.9%
  • Sevmem

    Kullanılan: 156 56.1%

  • Kullanılan toplam oy
    278
Şuan Nico Robin'in peşinden koşan meslektaslarina allahtan sabir diliyorum. Daha yakalayın emri verileli üç sayı olmadan ateşten top ile yandılar Apoo ile kavga edip meslektaşları Drake ile mücadeleye giriştiler. Usopp'ta arada bunları bitki atmıştı galiba. Arc sonuna kadar başlarım böyle göreve deyip mesleği bırakabileler.
 
Dayak yemesine rağmen hükümetin bu adama hala güvenip Cp0'a getirmesi gücüne de güvendikleri anlamına geliyor. Potansiyeli yüksek bir adam. Sağ kol ayarı çıkması lazım.
 
Son düzenleme:
sabo fuji ile başa baş kapışıyordu. Luccide saboyla bir ihtimal amirale yakındır diye düşünmeye başladım ben tam anlamıyla amiral olmasada
 
Lider işte o eleman bence lucci sağ koludur onun
Lider gibi değildi ama Lucci bunlara emir verdiğinde. Güç olarak yakınlardır bence. Statü farkı yoktur sadece. Kutsallara gelen emri direk iletiyorlardır birbirlerine.

Fakat Robin maskeliler ayrı seviyede diye belirtti. Güç olarak farkları vardır. Saka samuraylar diye çekiniyordu ama kutsallar bu 3'nün gücüne güvenip Wano'ya gönderdi. Üstüne sağlam görevde verdi. Bütün Wano rakipleri aslında şu an. Umarım kötü işlemez güçlerini.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık