Lucci şu an CP-0 üyesi. Boşuna bekleme yani.X-drake gibi korsan olmasını bekliyorum.. biraz durup objectik olarak Dünya Hükümetini sorguladılarsa, "hayırdır lan bunlara" deyip gizli bi organizasyon ya da korsan olmalarını bekliyorum.
Lucci şu an CP-0 üyesi. Boşuna bekleme yani.X-drake gibi korsan olmasını bekliyorum.. biraz durup objectik olarak Dünya Hükümetini sorguladılarsa, "hayırdır lan bunlara" deyip gizli bi organizasyon ya da korsan olmalarını bekliyorum.
Hiç sanmıyorum, Adelet sağlamak adı altında birşeyler yapabilirler ama Denizci veya Dünya Hükümeti olarak karşımıza çıkmıcak gibi bence..Lucci şu an CP-0 üyesi. Boşuna bekleme yani.
Ben kafamdan atmıyorum. Mangada gösterildi CP-0 üyesi olduğu. Çeviride de yazıyor zaten. Aşağıda sayfası da var.Hiç sanmıyorum, Adelet sağlamak adı altında birşeyler yapabilirler ama Denizci veya Dünya Hükümeti olarak karşımıza çıkmıcak gibi bence..
O olay manga kapaklarında anlatılan hikayede geçiyor. 522. bölümün kapağı. Aşağıya koydum.Biri bana mangada hangi sayıda denizcilerle dövüştüğünü söyleyebilir mi?
Ha! böyle bi sahne vardı tabi.. hayalkırıklığına uğrarım :/ neyse artık çıkmasa olur günyüzüne..Ben kafamdan atmıyorum. Mangada gösterildi CP-0 üyesi olduğu. Çeviride de yazıyor zaten. Aşağıda sayfası da var.
Cp0(lucci), Vinsmokelar, Aokiji, Kaidou zaten.. yeni dünyanın her tarafını yer altı dünyası örümcek ağı gibi sarmış. Tüm önemli karakterlerin yer altı ile ilgisi çıkacak gibi gözüküyor yeni dünyada.One Piecedeki en güzel vs yi seyrettik sayesinde ve bu adam bence simsarlardan biri oldu.