Lucci en yalamalarından.Kendi kafasını alır onlarındakini almazKutsal ejderlere denizcilerden kafa tutan tek Akainu yu gördük.Başka varsada aklıma gelmedi.Lucci de eğer kafası eserse kutsal ejder maymunlarından birinin kafasını alır.
Lucci en yalamalarından.Kendi kafasını alır onlarındakini almazKutsal ejderlere denizcilerden kafa tutan tek Akainu yu gördük.Başka varsada aklıma gelmedi.Lucci de eğer kafası eserse kutsal ejder maymunlarından birinin kafasını alır.
Lucci bunu yapıcak en son kişilerden adama Charlos beni koruyun deyince gözü kararıyordu seyiriyordu hay efendim diyordu. Neden bu kadar yalama anlamadım tek kusuru zaten o. Bir de Xebec'in bile gidip alamadığı kafayı Lucci mi alacak çöm oturayım dese çömecek Lucci.Lucci de eğer kafası eserse kutsal ejder maymunlarından birinin kafasını alır.
Buna hükümet de izin vermez ki. Verse bile yapıcağını sanmıyorum ölmeyi tercih eder ya da hükümete olan bağlılığından kutsal ejderlere böyle yapıyordur.License to kill.Lucci bu yüzden bağlı hükümete.
Kizaru'nunda kusuru o. Adam kutsallara zarar geldiğini duyunca hemen '' Ben gideyim diyip işe atıldı '' . Sonra birde '' Bu işi halletmezsem kutsallara ne derim? '' ayağına büründü.Lucci bunu yapıcak en son kişilerden adama Charlos beni koruyun deyince gözü kararıyordu seyiriyordu hay efendim diyordu. Neden bu kadar yalama anlamadım tek kusuru zaten o. Bir de Xebec'in bile gidip alamadığı kafayı Lucci mi alacak çöm oturayım dese çömecek Lucci.
Tamam işini yapsın da çok abartıyor ondan öyle dedim tanrı falan demesine gerek yok çok abartmış Oda.Ben de kutsal ejderlere saldıracağını sanmıyorum.Yalama dedin ya bu yüzden yapıyor işte demek istedim
Hepsinin kutsallara bu kadar tapmasının nedeni kutsalların elindeki bir silah vb şeydir yüksek ihtimal. Tamam dedeleri kurmuş dünya hükümetini de bunlar köleye binip burun karıştırmaktan başka bir şey yapmıyor ki. Kizaru'da görev adamı adamın yapıcak bir şeyi yok Sengoku'nun yanında olduğundan hemen gideyim dedi. İşini yapamayınca da kutsalların çökmesinden korkması normal goroseilere bile istediklerini yaptırıyolrlar.Kizaru'nunda kusuru o. Adam kutsallara zarar geldiğini duyunca hemen '' Ben gideyim diyip işe atıldı '' . Sonra birde '' Bu işi halletmezsem kutsallara ne derim? '' ayağına büründü.
Lucci zaten çocukluğundan beri dünya hükümeti adına özel grubun içerisinde eğitilmiş, robotlanmış birisi. Dünya hükümetine ihanet edecek değildi hiçbir zaman, Spandam tarafından ihanete uğrayınca 2 yıl arada cp0'ı kontrolü altına almış görünüyor. Spandam'ıda köpeği etmiş ve babasına kadar itibarını zedelemiş, ispatlamış kendini adam.
Kutsallarıda adam öldürmek için kullanıyor işte , emri versinlerde yokedeyim parçalayayım hesabı, sonuçta vahşi bir leopar.
Lucci troll gibi bence. Gerçekten Kutsal Ejderci değili.Lucci'nin neyin kafasını alacağı malum. Kaldı ki kendisi sorgusuz sualsiz ölene kadar kutsal sümüklülerin emirlerini yerine getirecek sadist (zevk aldığı için yapıyor işte motivasyonun altında öyle anlamlı bir şey de yok *******) boş beleş bir tip. Luffy'den yediği dayaktan sonra akıllanmamışsa daha da akıllanmaz.